- 9 Ağustos 2017
- 27
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi ssserpilkerem
pardon cnm yanlış yaz msm ben görünmemesi gerek yazacagma ole olmsselam her baktigim yer 5000 diyo 5. 6. Hafta diyo siz biliyomusunz? Erken goruneblecgni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon cnm yanlış yaz msm ben görünmemesi gerek yazacagma ole olmsselam her baktigim yer 5000 diyo 5. 6. Hafta diyo siz biliyomusunz? Erken goruneblecgni
Ya doktor korkuttu beni tesekkurler :)1800 hcg de karından ultrasonla gözükmez. vajinal gözükür sadece. karından olması için 8 haftadan sonra olması lazım
Aettigini soyledi. Insallah bisey olmazeğer değerlerin güzel artıyorsa sknti yapma
Aettigini soyledi. Insallah bisey olmaz
Evet kesinlikledış gebelikte değer coook yuksek çıkarma sağlık ocağından ole soledler ama seninki abartılacak gibi bi sayı değil bence istersen doktorunu degstr cnm
Evet kesinlikle
Cumlmzin insallh amin.Rabbim gönlüne gore versin cnm hic sknti yapma
Benim değerim 5300 dü karından bakıp görmediler dış gebelik olabilir dediler sonra vajinal ultrasonlar baktılar keseyi gördü beneği göremediler bebek olmaya bilir dediler şükür bişey çıkmadı. Bebeği gördüklerinde karından 7 haftalıktı. İnşallah seninde bişeycik olmazMerhaba benm 970 cikti 3.gun katalanrak artms 1800ü gectiginde karndan ultrasyonla kese gozukmesse kesin dis gebelik dedi. 4. 4.5 haftada gozukuyomu bu deger bana dusuk geldi gozukmesi icin. Sizin bir fikrnz varmi?
Canım 2 günde 2 katı artmadı gerekiyo ama birden attığı da oluyomus. Kana baktır için rahat etsinMerhaba benım cuma beta hcg 202.45 cıktı pazar 300.53 cıktı .. tam 48 saat dolmamıstı 2 saat flan vardı... sızce normalmı yarın bıdaha olcum yapılcak cok korkuyorum. Bilen biri yazabilirmi
Ohoooo ben neler yaşadım adetımın ilk günü 50 ydı 6 gün sonra bir baktık 217 ydı doktor ultrasona bakmaya tenezzül bile etmedi eşimle yıkıldık. 2 gün bıe baktık ki 464 2 katı yükselmiş. Doktordan da hastaneden de özellikle moralle de.alakalı folık asit kullanmrb arkdslar benim son adet tarihim 4 temmuz adetimden bir gün önce kan testi yaptim 19 çıktı iki gün snra tekrar yaptım 33 çıktı ve adet günü adet olmadım adetimin 3 günü test yaptım 90 sağlık ocagndan dediler ki dış gebelik olablr lütfen yardımcı olun canm çok sıkkın benim gibi az yükselip olumlu sonuç alan varmı