• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yavaş yükseliyor yardımcı olurmusunz

ssserpilkerem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
27
3
1
34
mrb arkdslar benim son adet tarihim 4 temmuz adetimden bir gün önce kan testi yaptim 19 çıktı iki gün snra tekrar yaptım 33 çıktı ve adet günü adet olmadım adetimin 3 günü test yaptım 90 sağlık ocagndan dediler ki dış gebelik olablr lütfen yardımcı olun canm çok sıkkın benim gibi az yükselip olumlu sonuç alan varmı

mrb arkdslar benim son adet tarihim 4 temmuz adetimden bir gün önce kan testi yaptim 19 çıktı iki gün snra tekrar yaptım 33 çıktı ve adet günü adet olmadım adetimin 3 günü test yaptım 90 sağlık ocagndan dediler ki dış gebelik olablr lütfen yardımcı olun canm çok sıkkın benim gibi az yükselip olumlu sonuç alan varmı
Benm hic betahcg kontrol edebilme sansim olmasi ackcasi. Ilk ultrasona girdigimde birak keseyi Bebegimin kalbi bile vardi 8 haftalik ogrendim ben..ama sunu soylim gonlunu ferah tut kese olustu mu diye bakarlar. Hcg yavas yukseln cok insan var

Canım bence 5 6 haftalık olmasını bekleyip vajinal ultrasonla baktır.
Ben de 2 kez beta ölçtürdüm düşüktü 190 küsürdü sonra ölçtürmedim hemen ultrason için dr a gitmiştim.
Bir sıkıntı yoktur inşallah gönlünü ferah tut.

Canım bence 5 6 haftalık olmasını bekleyip vajinal ultrasonla baktır.
Ben de 2 kez beta ölçtürdüm düşüktü 190 küsürdü sonra ölçtürmedim hemen ultrason için dr a gitmiştim.
Bir sıkıntı yoktur inşallah gönlünü ferah tut.

çok sağol cnm ne bilim doktor bana dış gebelik olablr değerler çok düşük deyince dünden beri uyku girmedi gözüme inşallah dedgn gibi olur

Canım 2 günde bir ölçtürmeye devam et sakın bekleyim de yükselsin diye düşünme dış gebelik çok tehlikeli.. inşallah düzenli yükselir

sonucm 90 dan 85 e düşmüş kimyasal yada dış gebelik dedi hemşire simdi hastaneye gidiyorum malesef kötüye gitti çok uzuldm heralde ilaç verip düşürürler deglmi

2 GÜNDE 1 2 kar artması lazım zaten sizinde artmış. sıkıntı yok bence.

TSK ederim canm güzel dileklerin için benim iki oğlum var ama bi cocugum daha olsun çok istedgm belki bi kız kardes lero olur DİE onlarda çok sevnmsti uzulecler DİE bende üzülüyorum
Uzulme onlara anlat o zaman sagliksiz bebek diye senin icin de uzulmesinlet. Allah evlatlarini bagislasin

Merhaba benm 970 cikti 3.gun katalanrak artms 1800ü gectiginde karndan ultrasyonla kese gozukmesse kesin dis gebelik dedi. 4. 4.5 haftada gozukuyomu bu deger bana dusuk geldi gozukmesi icin. Sizin bir fikrnz varmi?

Merhaba benm 970 cikti 3.gun katalanrak artms 1800ü gectiginde karndan ultrasyonla kese gozukmesse kesin dis gebelik dedi. 4. 4.5 haftada gozukuyomu bu deger bana dusuk geldi gozukmesi icin. Sizin bir fikrnz varmi?

mrb cnm valla ben değerler seninkinden daha düşüktü ve bu hafta düşük yaptım hala kanamamda var normalde 4 5 haftalık kese görünmesi lazim bence de ama inşallah bi sknti olmaz seninkinden

1800 hcg de karından ultrasonla gözükmez. vajinal gözükür sadece. karından olması için 8 haftadan sonra olması lazım

Back