- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
- Konu Sahibi sinemimsi35
-
Yoo dusuk degil canim. Onu nereden cikardinKizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
4 agustos ikinci test=194
5 agustos bugün testi tekrarladik 235 çıktı
Cok mu dusuk bilgisi olanlar lutfen yazsin lutfen
Cok tesekkur ediyorum ama hep 2 kati yukseklik diyorlar cok canim skildi inssllsh olumlu olur herseyYoo dusuk degil canim. Onu nereden cikardincok guzel masallah ilk basta az olmus ama sonra toparlamis. Hayirli olsun
%60 artış olması yeterli aslında. Hep aynı yerde mi kan veriyosun farklı yerlerde miKizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
Dediginiz gibi yuzde 60 artis sağlanmış icimi tek rahatlatan bu ayni yerde test veriyorum canim%60 artış olması yeterli aslında. Hep aynı yerde mi kan veriyosun farklı yerlerde mi
Sen yine de doktor kontrolunde ol keseyi görene kadar dikkat et canım gönlüne göre olsun umarımDediginiz gibi yuzde 60 artis sağlanmış icimi tek rahatlatan bu ayni yerde test veriyorum canim
Cok sağolun simdi hastaneye gidiyorum rabbim tum annelere bebegini kucagina alma sevinci yasatsin insallahSen yine de doktor kontrolunde ol keseyi görene kadar dikkat et canım gönlüne göre olsun umarım
Kizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
Cok cok sagolun cok haklisiniz ama insanin elinde degil insallh saglikla gelsin bebeginiz bende şimdi gidiyorum hastaneye bir uzmanla gorusmek iyi olur inşallahBenim ilk beta hcg degerim 16 ydı ve adetim 3 gün gecikmişti çok moralimi bozdular dış gebelik vs diye. 12 gün geçti 2 gün önce 3467 e yükseldi. Bugün öğleden sonra randevum var kese görünüyor mu saglıklı bir gebelik mi diye kontrol edilecek. Çok stres yaptım ama boşunaymş olucagı varsa oluyor allh güzel haberler aldırsın inşallah canını hiç sıkma
Kız niye durmadan test yaptırıyon değerin normal yükseliyor korkma bebeşin sağlıklıKizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
Maalesef düşük başlamış bugün değerin 160a düştü pazartesi tekrar kana bakacaklar düşüş devam ederse kimyasal gebelik yoksa dış gebelikten şüpheleniyor doktorumKız niye durmadan test yaptırıyon değerin normal yükseliyor korkma bebeşin sağlıklı
Başka doktorada gitsene benimde değerim böyle yükseldi kardeşim belki labaratuar hatasıdır benim gebeliğim devam ediyor bence tek doktorda kalmaMaalesef düşük başlamış bugün değerin 160a düştü pazartesi tekrar kana bakacaklar düşüş devam ederse kimyasal gebelik yoksa dış gebelikten şüpheleniyor doktorum
3 farklı yere gittim canim ama bugün değer düşünce artık sağlıksız bir gebelik dedi doktorum inşallah normal şekilde atabiliromBaşka doktorada gitsene benimde değerim böyle yükseldi kardeşim belki labaratuar hatasıdır benim gebeliğim devam ediyor bence tek doktorda kalma
İnşallah canım inan çok üzüldüm seni anlayabiliyorum dua edicem bol bol inşallah sende anne olursun hep dualarımda olacaksın inşallah3 farklı yere gittim canim ama bugün değer düşünce artık sağlıksız bir gebelik dedi doktorum inşallah normal şekilde atabilirom
Cok çok.tesekkur ediyorum rabbim.evladini saglikla.kucagina almayı nasip etsin inşallah sanada canimİnşallah canım inan çok üzüldüm seni anlayabiliyorum dua edicem bol bol inşallah sende anne olursun hep dualarımda olacaksın inşallah
İnşalah kimyasal olur canım kanamayla giderMaalesef düşük başlamış bugün değerin 160a düştü pazartesi tekrar kana bakacaklar düşüş devam ederse kimyasal gebelik yoksa dış gebelikten şüpheleniyor doktorum
Insallah su anda en büyük korkum buİnşalah kimyasal olur canım kanamayla gider
İnşallah değildir canım ihmal etmeInsallah su anda en büyük korkum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?