• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş yükseliyor lütfen yardim!!!

Merhabalar bende geçen hafta çarşamba günü beta hcg 126 bu gun tekrar yapıldı 572 doktor düşük dedi moralim çok bozuk

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣
İdrar testlerini bilemem ama kan sonuçları hastane hastane farkediyo

Gerçekten mi ümit var mı dersiniz, sizinki kaçla başlamıştı
Bende de yükselme iyiydi sonradan agrılarım başladı ve düsük yaptım. O yüzden çok kafanıza takmayın hayırlısı olsun hakkınızda. Bazen yüksek veya az olması bizi yanıltabiliyor. Zor bir süreç ama bir süre doktor kontrolünde olursanız iyi olur.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
4 agustos ikinci test=194
5 agustos bugün testi tekrarladik 235 çıktı
Cok mu dusuk bilgisi olanlar lutfen yazsin lutfen
İlka 2 kat değil canım yüzde 60 yeterli diyorlar ona göre hesapla

Back