beta hcg yavaş yükseliyor kızlar bu durumu yaşayan var mı acill

moonskiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
16
2
25
kızlar merhaba
5 temmuz 320
9 temmuz 784.07
11 temmuz 896.90
15 temmuz 1144,78 beta değerlerim bu şekilde bir doktora gittiğimde boş bir kese var gebeliğin sağlıklı olmadıgını ve alınması gerektiğini belirtti normalde 6 hafta 4 günlük son regl e göre...
farklı bir doktora gittiğimde 5 hafta 1 günlük oldugunu söyledi yine kesemiz boş ve %60 sağlıklı bir gebeliktir artışlar her zaman 2 katı olmaz dedi 7. haftaya kadar yükselebilir bekleyelim dedi bu durumu yaşayan varmı açıkcası cok umutlu değilim artık cok stres oluyorum...

Merhaba benim de sat:11 Haziran PCos var düzensiz olurum.
Bugün doktor kontrolüm vardı kese gözükmedi.
Kan değerlerim 12:07 =748
14:07= 1175
Doktor yeterli yükselme olmamış dedi. Bir daha kan vermemi istedi acaba yükselme olur mu yoksa dış gebelik vs olabilir mi ?

Doktor yeterli yükselme olmamış dedi. Bir daha kan vermemi istedi acaba yükselme olur mu yoksa dış gebelik vs olabilir mi ?
Merhabalar son durumunuz nedir acaba bende benzer durumdan geçiyorum

Merhabalar sizin yine değerler iyi kızlar 🥹 ben öleyim o zaman 😭 benim 3.gün embriyosu transfer edildi 11.gün 14 çıktı sonra 26 oldu sonra 34 oldu sonra 74 oldu ve bugün transferin 19.günü ve sonuç 99 çıktı çok Yavaş ilerliyor pazartesi günü tekrarla dedi dr açıkçası hiç umudum yok kimyasal oldu diye düşünüyorum.. beklemedeyim 😞

Merhabalar sizin yine değerler iyi kızlar 🥹 ben öleyim o zaman 😭 benim 3.gün embriyosu transfer edildi 11.gün 14 çıktı sonra 26 oldu sonra 34 oldu sonra 74 oldu ve bugün transferin 19.günü ve sonuç 99 çıktı çok Yavaş ilerliyor pazartesi günü tekrarla dedi dr açıkçası hiç umudum yok kimyasal oldu diye düşünüyorum.. beklemedeyim 😞
Sizinle aynıyız sanırım o yüzden çok iyi anlıyorum 😭 9.gün 20.04 , 12.gün 31.08 14.gün 44
Pazartesi tekrar kan verilecek,dış gebelik mi diye düşünmeden edemiyorum 😭 Allah yardımcımız olsun çok korkuyorum

Sizinle aynıyız sanırım o yüzden çok iyi anlıyorum 😭 9.gün 20.04 , 12.gün 31.08 14.gün 44
Pazartesi tekrar kan verilecek,dış gebelik mi diye düşünmeden edemiyorum 😭 Allah yardımcımız olsun çok korkuyorum
İnşallah güzel mucizelere şahit oluruz pazartesi günü 🥹 senin kaçıncı gün embriyosuydu

kızlar merhaba
5 temmuz 320
9 temmuz 784.07
11 temmuz 896.90
15 temmuz 1144,78 beta değerlerim bu şekilde bir doktora gittiğimde boş bir kese var gebeliğin sağlıklı olmadıgını ve alınması gerektiğini belirtti normalde 6 hafta 4 günlük son regl e göre...
farklı bir doktora gittiğimde 5 hafta 1 günlük oldugunu söyledi yine kesemiz boş ve %60 sağlıklı bir gebeliktir artışlar her zaman 2 katı olmaz dedi 7. haftaya kadar yükselebilir bekleyelim dedi bu durumu yaşayan varmı açıkcası cok umutlu değilim artık cok stres oluyorum...
Benim ilk gebeliğimde ilk kan değerim 9du 2 gün sonra 16ydı iki gün sonra 30lardaydı doktor takip etmek gerekir dedi iki gün sonra falan 177ye çıkmıştı herkeste çok yükselmeyebilir önemli olan değerin düşmemesi umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Merhaba canım son durumun ne oldu . İnşallah bebeğin seninledir🤲

kızlar merhaba
5 temmuz 320
9 temmuz 784.07
11 temmuz 896.90
Merhaba durumuz ne oldu acaba ?

Merhaba maalesef kürtaj ile alındı 26 temmuzda 1 haftada kese 1 gün büyümüştü ve oluşan hiç bir şey yoktu..
Sağlıksız gebeliği vücut atıyırmuş eğer devam etse de bebekte sakatlık oluyormuş zaten vücudumuz mucizevi yaratılmış en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin Rabbim hepimize

X