Beta hcg yavaş ilerliyor

hat02

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
7
0
33
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz?
son adet tarihim 4 Ekim. Kasım 4 te hamile olduğumu öğrendim beta hcg 202 çıktı 12 sinde tekrar yaptım 6 binlerde kese gözüküyor vajinalde daha net gözüküyor 14 mm 6.5 haftalık keseye göre dedi 2 gün öncesinde beta hcg ye bakalım dedisabit mi ilerliyor mu diye 2 gün önce 9638 bugünde 9656 tekrar görüşmedim doktorla böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba, aynı yerde mi ölçüm yaptırdınız?
Bir de kese görünmüş zaten, neden HCG baktırdınız ki?

Evet son iki testi aynı yerde yaptırdım. Doktor bakalım dedi

12kasimda mi keseyi gördünüz.suana kadar kalp atışı duyulmalı.kese gorundukten sonra beta HCG bakilmiyor.doktorunuz beta HCG takibi istediyse bı sorun görmüş olmali.siz yarın doktorunuza gidin derim.normalde de zaten kese gorundukten 2hafta sonrası kalp atışı için çağırıyorlar.

12kasimda mi keseyi gördünüz.suana kadar kalp atışı duyulmalı.kese gorundukten sonra beta HCG bakilmiyor.doktorunuz beta HCG takibi istediyse bı sorun görmüş olmali.siz yarın doktorunuza gidin derim.normalde de zaten kese gorundukten 2hafta sonrası kalp atışı için çağırıyorlar.
Şöyle ki çok karışık bir durum yaşıyorum ama 2hafta öncesinde başka doktora gittiğimde kalp atışını duydum geçen gittiğimde eşime doğum günü için bebeğin kalbini dinletmek için başka doktora gittim orda ise bebek yok çok garip durum yaşıyorum bebeğin kuruması deseniz o da yok olsa leke olurdu

Şöyle ki çok karışık bir durum yaşıyorum ama 2hafta öncesinde başka doktora gittiğimde kalp atışını duydum geçen gittiğimde eşime doğum günü için bebeğin kalbini dinletmek için başka doktora gittim orda ise bebek yok çok garip durum yaşıyorum bebeğin kuruması deseniz o da yok olsa leke olurdu
Benim ilk gebeligimde 6+4 te doktora gitmiştim.kese 20mm falandı doktor kalp atımı kesinlikle olmalıydı gelişimi durmuş demişti.2hafta bekledik ama ne kanamam oldu ne bişey gayet normaldim.sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım.leke olması şart değil.

X