• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yavaş artış lütfen yorumlayın kızlar

Dertmi kadermi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
30
2
36
36
merhaba 32 yaşımda 2 çocuk annesiyim daha önce düşük veya herhangi bir sağlıksız gebelik geçirmedim 22mayıs2020 son regl gördüm 26haziran2020 de evde test yaptım pozitif çıktı 01temmuz2020 de beta tahlili 426 çıktı ama kese gözükmedi 03temmuz2020 de birdaha ölçtük 581,3 çıktı yani 2 kat çıkmadı 06.temmuz2020de tekrar tahlil yapılcak doktor tekrar bukadar az artış olursa dış gebelik yada düşük olabilir dedi. sağ kasığımdaki ağrı psikolojimi çok bozdu benim gibi değerleri yavaş artıp sağlıklı hamilelik geçirenler varmı lütfennnnnn kızlar şuan ne yapacağımı bilmiyorum. şimdiden hepinize teşekkür ederim

Merhaba arada 48 saat oldugunu var sayarak hesapladım 2 günlük artışınız %36. Genelde doktorlar artışın %50-60 dan fazla artışa normal diyorlar ama tıp literatürüne göre spontan gebeliklerde ( tedavisiz kalınan gebelikler) % 35 ve üstü ümitvar. Arada kaç saat var tam olarak 48 saatten az ise hesap değişir.

Merhaba arada 48 saat oldugunu var sayarak hesapladım 2 günlük artışınız %36. Genelde doktorlar artışın %50-60 dan fazla artışa normal diyorlar ama tıp literatürüne göre spontan gebeliklerde ( tedavisiz kalınan gebelikler) % 35 ve üstü ümitvar. Arada kaç saat var tam olarak 48 saatten az ise hesap değişir.
tam 48 saat aslında ama farklı hastanelerde yapıldı tabi bu durum benim avuntum.

Hastaneler farklıysa ilk yaptırdığınız hastanede tekrar yaptırın bence. Ben farkettiğini biliyorum.

merhaba 32 yaşımda 2 çocuk annesiyim daha önce düşük veya herhangi bir sağlıksız gebelik geçirmedim 22mayıs2020 son regl gördüm 26haziran2020 de evde test yaptım pozitif çıktı 01temmuz2020 de beta tahlili 426 çıktı ama kese gözükmedi 03temmuz2020 de birdaha ölçtük 581,3 çıktı yani 2 kat çıkmadı 06.temmuz2020de tekrar tahlil yapılcak doktor tekrar bukadar az artış olursa dış gebelik yada düşük olabilir dedi. sağ kasığımdaki ağrı psikolojimi çok bozdu benim gibi değerleri yavaş artıp sağlıklı hamilelik geçirenler varmı lütfennnnnn kızlar şuan ne yapacağımı bilmiyorum. şimdiden hepinize teşekkür ederim
Dış gebelikte sürekli kanama olur kanaman yoksa dış gebe değilsindir

İnşallah herşey yolunda gider. Ama hep aynı hastanede yapılmalı diye biliyorum ben. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. ilk gittiğim hastanede sevgili hanım doktor betaya bakmadan kese mese yok dış gebeliktir dediği ve sonuç çıkınca şuan bakamam öğle yemeğine çıkcam birazdan gibi saçma tavırlar sergilediği için başka hastaneye geçtim bugün ilk testi yaptılar pazartesi 2.yine burda yaptırcam inşallah Allah'ın izniyle iyi çıkar hakkımızda hayırlısı bakalım 🤲

İyi de zaten 400-500 lü betalarda kese görünmez ki en az 1500-2500 olmasi gerek kesenin görülebilmesi icin bence tekrar kan verin zaten yine cok az artmissa muhtemelen sağlıksız gebeliktir ya da kimyasal olup düşecektir ama %50-%60 bi artış varsa bekleyin bu arada her hastane labaratuvarinin ölçüm kriterleri farkli oluyo 48 saatte 1 ayni hastanede kan vermenizi öneririm

İyi de zaten 400-500 lü betalarda kese görünmez ki en az 1500-2500 olmasi gerek kesenin görülebilmesi icin bence tekrar kan verin zaten yine cok az artmissa muhtemelen sağlıksız gebeliktir ya da kimyasal olup düşecektir ama %50-%60 bi artış varsa bekleyin bu arada her hastane labaratuvarinin ölçüm kriterleri farkli oluyo 48 saatte 1 ayni hastanede kan vermenizi öneririm
Kesenin gözükmemesi normalmiş bizim sorunumuz betanın iki katına çıkmaması bakalım aynı yerde 2.yaptırcam inşallah yükselirde bir ferahlayayım dualarınızı eksik etmeyin lütfen kulun kula ettiği dua kabul olurmuş🤲

Kesenin gözükmemesi normalmiş bizim sorunumuz betanın iki katına çıkmaması bakalım aynı yerde 2.yaptırcam inşallah yükselirde bir ferahlayayım dualarınızı eksik etmeyin lütfen kulun kula ettiği dua kabul olurmuş🤲
İnşallah yükselir saglikli bi şekilde kucağınıza alırsınız 🤲

Kızlar 3 gün sonra yapılan sonuç 790.2 çıktı bırakın iki katını %50bile değil doktor kese gördük 4gün sonra birdaha kontrol edicez diyor dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için 🤲

Kızlar 3 gün sonra yapılan sonuç 790.2 çıktı bırakın iki katını %50bile değil doktor kese gördük 4gün sonra birdaha kontrol edicez diyor dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için 🤲
Merhaba bende sizinle aynı şeyi yaşıyorum
İlk betam 603
4 gün sonra 878
Dr pek sağlıklı değil gibi dedi net bişey soylemiyor kimse 4 Dr değiştirdim hem özel hem devlet.
İlk gebeligim hiçbir şey bilmiyorum
Tek çare beklemek...

Merhaba bende sizinle aynı şeyi yaşıyorum
İlk betam 603
4 gün sonra 878
Dr pek sağlıklı değil gibi dedi net bişey soylemiyor kimse 4 Dr değiştirdim hem özel hem devlet.
İlk gebeligim hiçbir şey bilmiyorum
Tek çare beklemek...
Canım Allah beklemelerimizi boşa çıkarmasın sağ salim bebişleri kucağımıza almayı nadip etsin en önemlisi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin . Sonuçlarını at muhakkak bekliyorum

Canım Allah beklemelerimizi boşa çıkarmasın sağ salim bebişleri kucağımıza almayı nadip etsin en önemlisi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin . Sonuçlarını at muhakkak bekliyorum
O kadar araftayimki 10 aydır gebelik bekliyorum tam gebeyim derken böyle birşey duymak beni mahvetti. Sabırlı olup beklemek gerek ama içim içimi yiyor. Kesem yok beta yükselişi az.. ruh gibiyim kaç gündür.
Allahım her isteyene evlat nasip et nolur sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et bizlere.. sen ol dersin oluverir...

O kadar araftayimki 10 aydır gebelik bekliyorum tam gebeyim derken böyle birşey duymak beni mahvetti. Sabırlı olup beklemek gerek ama içim içimi yiyor. Kesem yok beta yükselişi az.. ruh gibiyim kaç gündür.
Allahım her isteyene evlat nasip et nolur sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et bizlere.. sen ol dersin oluverir...
Aynı aynı moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bian unutur gibi oluyorum ama olmuyo Allahım senin dediğin neyse kabulüm sen hayırlısını ver bütün bekleyenlere nasip et inşallah

Merhaba hanimlar,
Ayni sorun bende de var.
İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti

bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.

kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.

Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.

Hesabima gore % 70 artis olmus.

hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?

1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,

nasil yorumlarsiniz hanimlar 🙄

Merhaba hanimlar,
Ayni sorun bende de var.
İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti

bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.

kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.

Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.

Hesabima gore % 70 artis olmus.

hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?

1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,

nasil yorumlarsiniz hanimlar 🙄
Öncelikle inşallah bebeğini sağlıkla kucağıba alırsın sakın moral düşürme. En az %66 artması gerekiyor ve sende 70 artmış bence iyi şuan daha çok küçük eğerki sağlığını riske sokacak bir durum yoksa keseyi ve bebeği görene kadar sabret eğerki sağlıklı bir bebekse ki inşallah öyledir kese oluştuktan sonra değerler normale döner ama zaten iyi gidiyo gibi Allah hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere inşallah

Back