Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seni dinlemedim yaptırdım negatif çıktırdı ama hala adet olmadım ya nolucak bilmiyorumm benim bir arkadaşım adetine dört gün kala yaptırdı negatif çıktı adeti geçtikten 4 gün sonra yaptırdı 1,5 aylık hamiş nasıl oluyo anlamadım
Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti çubuk testi yapıyorum negatif çıkıyor normalde adetim 21nde başlıyor 21inde nokta kadar akıntım oldu bidaha hiç bir şey olmadı hamile olabilirmiyim sizce _? (inş. olurum) :)