Beta Hcg ve değer

denizkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar merhaba
Yumurtlama tarihim normal gününden daha geç olmuştu . Bu ay 1 inde yumurtlama gördük ve 3 gün değerlendirdik . Daha sonra adet olmam gerekiyor du ama adetim gecikti yaklaşık bir 7 gün bugün de kan testi yaptırmaya gittim ama kan testinde 2,37 çıktı değerim
Sizce erken mi yaptırdım yoksa bu değer artar mı ?
Böyle düşük değerle başlayıp yükselen var mı?

Geç döllenme yi tam anlamıyorum ama benimki galiba öyle oldu bugün tekrar kan verdim sonuçların çakmasını bekliyorum
Canım normalde 14 gün falan oluyor kadınlarda benim 17.gün oldu yumurta çatlamamam doktora gitmiştim yumurtalar büzüşmüştü çatlamış demişti ve ilişki önerdi belki 18 de döllendi 24 saat yumurta canlı kalıyor ya.

Benim yumurtlamam adete yakın oldu normal ovülasyon zamanında olmadı bende tam emin değilim o yüzden ne zaman tuttuğunun

İnanın çok mutlu oldum rabbim herkesin yüzünü güldürsün
yaa sizin adınıza çok sevindim hayırla alın kucağınıza :) bugün benim gecikmemin 2. günü doktora gittim kan verdim 5,77 çıktı ama ben umutlanmak istemiyorum. sizin mesajınızı görünce bi umut diyorum:)

Rabbim inşallah hayırlısı ile yükseltsin hayırlı haberlerini alın rabbim kimsenin Umutlarını boşa çıkarmasın çok mutlu oluyorum güzel haberleri inanın burda mutluluğu paylaşarak belkide hepimize umut oluyoruz Umutların tükendiği anda yeniden filizleniyor aklımızdan kötü düşünceleri her zaman silin ben öyle yaptım çünkü sol tarafımda bir kist vardı 3,5 cm doktor bana 3 ay sonra tekrar gel bu süre zarfında olmaz demişti ve gerçekten üzülmüştüm olmaz diye düşündüm ama çok şükür rabbim nasip etti rabbim ol diyince herşey olur sadece rabbimize sığınalım dua edelim kötü düşünceler silelim

Amin inşallah:) 1 yıla yaklaştı ilk başlarda daha çok takıyordum kafaya son zamanlarda biraz daha akışına bıraktım ama her ay o günler gelince yine bir acaba oluyor ister istemez. Geçen ay çatlatma iğnesi oldum adet günümde evde testim silik çıktı kan 14 çıktı sonra 11 düştü ve adet oldum. bu ay yine aynısı olacak diye korkuyorum. bu ay çatlatma iğnesi olmadım ama. Hayırlısı artık ne gelirse Allah'tan...

Öyle canım benim Rabbim vardır bir bildiği her zaman dua etmekten başka çare yok

Merhaba benim aşılamadan önce 0.2 idi aşılama sonrası değer 2 çıktı yukselirmi iki gün sonra test yaptirmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…