Çok sevindim ben de aynı önce 1,2 çıktı 2 gün sonra 31Kızlar kan testi değerim 68 çıktı
Geç döllenme yi tam anlamıyorum ama benimki galiba öyle oldu bugün tekrar kan verdim sonuçların çakmasını bekliyorumÇok sevindim ben de aynı önce 1,2 çıktı 2 gün sonra 31
Canım normalde 14 gün falan oluyor kadınlarda benim 17.gün oldu yumurta çatlamamam doktora gitmiştim yumurtalar büzüşmüştü çatlamış demişti ve ilişki önerdi belki 18 de döllendi 24 saat yumurta canlı kalıyor ya.Geç döllenme yi tam anlamıyorum ama benimki galiba öyle oldu bugün tekrar kan verdim sonuçların çakmasını bekliyorum
Benim yumurtlamam adete yakın oldu normal ovülasyon zamanında olmadı bende tam emin değilim o yüzden ne zaman tuttuğununCanım normalde 14 gün falan oluyor kadınlarda benim 17.gün oldu yumurta çatlamamam doktora gitmiştim yumurtalar büzüşmüştü çatlamış demişti ve ilişki önerdi belki 18 de döllendi 24 saat yumurta canlı kalıyor ya.
Yaa çok sevindim benim de 2 gün önce 31 di bugün 122 çıktıKozlar 68 di sonuç dün yeniden yaptırdım 149 çıktı
İnanın çok mutlu oldum rabbim herkesin yüzünü güldürsünYaa çok sevindim benim de 2 gün önce 31 di bugün 122 çıktı
yaa sizin adınıza çok sevindim hayırla alın kucağınıza :) bugün benim gecikmemin 2. günü doktora gittim kan verdim 5,77 çıktı ama ben umutlanmak istemiyorum. sizin mesajınızı görünce bi umut diyorum:)İnanın çok mutlu oldum rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Rabbim inşallah hayırlısı ile yükseltsin hayırlı haberlerini alın rabbim kimsenin Umutlarını boşa çıkarmasınyaa sizin adınıza çok sevindim hayırla alın kucağınıza :) bugün benim gecikmemin 2. günü doktora gittim kan verdim 5,77 çıktı ama ben umutlanmak istemiyorum. sizin mesajınızı görünce bi umut diyorum:)
Amin inşallah:) 1 yıla yaklaştı ilk başlarda daha çok takıyordum kafaya son zamanlarda biraz daha akışına bıraktım ama her ay o günler gelince yine bir acaba oluyor ister istemez. Geçen ay çatlatma iğnesi oldum adet günümde evde testim silik çıktı kan 14 çıktı sonra 11 düştü ve adet oldum. bu ay yine aynısı olacak diye korkuyorum. bu ay çatlatma iğnesi olmadım ama. Hayırlısı artık ne gelirse Allah'tan...Rabbim inşallah hayırlısı ile yükseltsin hayırlı haberlerini alın rabbim kimsenin Umutlarını boşa çıkarmasınçok mutlu oluyorum güzel haberleri inanın burda mutluluğu paylaşarak belkide hepimize umut oluyoruz Umutların tükendiği anda yeniden filizleniyor aklımızdan kötü düşünceleri her zaman silin ben öyle yaptım çünkü sol tarafımda bir kist vardı 3,5 cm doktor bana 3 ay sonra tekrar gel bu süre zarfında olmaz demişti ve gerçekten üzülmüştüm olmaz diye düşündüm ama çok şükür rabbim nasip etti rabbim ol diyince herşey olur sadece rabbimize sığınalım dua edelim kötü düşünceler silelim
Öyle canım benim Rabbim vardır bir bildiği her zaman dua etmekten başka çare yokAmin inşallah:) 1 yıla yaklaştı ilk başlarda daha çok takıyordum kafaya son zamanlarda biraz daha akışına bıraktım ama her ay o günler gelince yine bir acaba oluyor ister istemez. Geçen ay çatlatma iğnesi oldum adet günümde evde testim silik çıktı kan 14 çıktı sonra 11 düştü ve adet oldum. bu ay yine aynısı olacak diye korkuyorum. bu ay çatlatma iğnesi olmadım ama. Hayırlısı artık ne gelirse Allah'tan...
Merhaba, umarım sağlıkla devam ediyordur gebeliğiniz.Öyle canım benim Rabbim vardır bir bildiği her zaman dua etmekten başka çare yok
Çok sevindim ben de aynı önce 1,2 çıktı 2 gün sonra 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?