Daha önce hiç baktımadım ilk defa kan verdim 2,37 çıktı değer ve adetim geçtiDaha önce aynı hastanede kan verdin mi cerdiysen değerin kaç çıktı, ve adetin geçtimi
Kaç gün geçtiDaha önce hiç baktımadım ilk defa kan verdim 2,37 çıktı değer ve adetim geçti
5 gün filanKaç gün geçti
Birkaç gün daha bekleyin çok rastladık geç döllenme ile sonradan artışlaraKaç gün geçti
Canım benim 3 lerden yükselmişti beta ama tabi kesin sonuç için en az 4 gün daha beklemen lazım testi tekrarlaKızlar merhaba
Yumurtlama tarihim normal gününden daha geç olmuştu . Bu ay 1 inde yumurtlama gördük ve 3 gün değerlendirdik . Daha sonra adet olmam gerekiyor du ama adetim gecikti yaklaşık bir 7 gün bugün de kan testi yaptırmaya gittim ama kan testinde 2,37 çıktı değerim
Sizce erken mi yaptırdım yoksa bu değer artar mı ?
Böyle düşük değerle başlayıp yükselen var mı?
İnşallahBirkaç gün daha bekleyin çok rastladık geç döllenme ile sonradan artışlara
Normal şartlarda adetimin bitmiş olması gerekiyordu.Adetinin kaçıncı günü bugün muhtemelen vardır silik çıkmışsa
Bu sabah iki test daha yaptım Farklı marka onda da silik çizgi çıktıAdetinin kaçıncı günü bugün muhtemelen vardır silik çıkmışsa
Hayırlısı ile canım testi tekrarla olmasa 2 3 gün sonraNormal şartlarda adetimin bitmiş olması gerekiyordu.
Hayırlısı ile teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririmHayırlısı ile canım testi tekrarla olmasa 2 3 gün sonra
İnsallah canım bekliyoruzHayırlısı ile teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm
Farklı markada da çıkmışsa vardır Allah’ın izniyle. Hayırlı olsun canım. Ben de 2 farklı marka yapmıştım biri erken gebelik biri normal kaset test ikisinde de çıkmıştı hemen kan vermiştim. Hemen kan ver artışını takip ettir. Bekleme benceBu sabah iki test daha yaptım Farklı marka onda da silik çizgi çıktı
Zaten dayanamıyorum heyecandan çalıştığım için gidemiyorum akşam gitsem yaparlar mı acaba bilmiyorumFarklı markada da çıkmışsa vardır Allah’ın izniyle. Hayırlı olsun canım. Ben de 2 farklı marka yapmıştım biri erken gebelik biri normal kaset test ikisinde de çıkmıştı hemen kan vermiştim. Hemen kan ver artışını takip ettir. Bekleme bence
Devlette yapmıyorlar ben de dayanamayıp özelde yaptırmıştımZaten dayanamıyorum heyecandan çalıştığım için gidemiyorum akşam gitsem yaparlar mı acaba bilmiyorum
Ayy inşallah rabbim herkese hayırlı haberler nasip etsinDevlette yapmıyorlar ben de dayanamayıp özelde yaptırmıştımbu koyuluğa göre iyi bir sonuç alırsın ben 21 ile öğrendim bu silik çizgilerle Eki Görüntüle 3261876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?