Beta Hcg ve değer

denizkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar merhaba
Yumurtlama tarihim normal gününden daha geç olmuştu . Bu ay 1 inde yumurtlama gördük ve 3 gün değerlendirdik . Daha sonra adet olmam gerekiyor du ama adetim gecikti yaklaşık bir 7 gün bugün de kan testi yaptırmaya gittim ama kan testinde 2,37 çıktı değerim
Sizce erken mi yaptırdım yoksa bu değer artar mı ?
Böyle düşük değerle başlayıp yükselen var mı?

Canım benim 3 lerden yükselmişti beta ama tabi kesin sonuç için en az 4 gün daha beklemen lazım testi tekrarla

Kızlar merhaba
Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlandım hafta sonuna kadar bekleyeceğim çok heycanlandımmmm

Bu sabah iki test daha yaptım Farklı marka onda da silik çizgi çıktı
Farklı markada da çıkmışsa vardır Allah’ın izniyle. Hayırlı olsun canım. Ben de 2 farklı marka yapmıştım biri erken gebelik biri normal kaset test ikisinde de çıkmıştı hemen kan vermiştim. Hemen kan ver artışını takip ettir. Bekleme bence

Zaten dayanamıyorum heyecandan çalıştığım için gidemiyorum akşam gitsem yaparlar mı acaba bilmiyorum

Zaten dayanamıyorum heyecandan çalıştığım için gidemiyorum akşam gitsem yaparlar mı acaba bilmiyorum
Devlette yapmıyorlar ben de dayanamayıp özelde yaptırmıştım bu koyuluğa göre iyi bir sonuç alırsın ben 21 ile öğrendim bu silik çizgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…