• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg ve değer

denizkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
22
5
1
27
Kızlar merhaba
Yumurtlama tarihim normal gününden daha geç olmuştu . Bu ay 1 inde yumurtlama gördük ve 3 gün değerlendirdik . Daha sonra adet olmam gerekiyor du ama adetim gecikti yaklaşık bir 7 gün bugün de kan testi yaptırmaya gittim ama kan testinde 2,37 çıktı değerim
Sizce erken mi yaptırdım yoksa bu değer artar mı ?
Böyle düşük değerle başlayıp yükselen var mı?

Kızlar merhaba
Yumurtlama tarihim normal gününden daha geç olmuştu . Bu ay 1 inde yumurtlama gördük ve 3 gün değerlendirdik . Daha sonra adet olmam gerekiyor du ama adetim gecikti yaklaşık bir 7 gün bugün de kan testi yaptırmaya gittim ama kan testinde 2,37 çıktı değerim
Sizce erken mi yaptırdım yoksa bu değer artar mı ?
Böyle düşük değerle başlayıp yükselen var mı?
Canım benim 3 lerden yükselmişti beta ama tabi kesin sonuç için en az 4 gün daha beklemen lazım testi tekrarla

64E76FDC-E9F7-47A1-B1AA-AB026D5C68C8.jpeg

Bu sabah iki test daha yaptım Farklı marka onda da silik çizgi çıktı
Farklı markada da çıkmışsa vardır Allah’ın izniyle. Hayırlı olsun canım. Ben de 2 farklı marka yapmıştım biri erken gebelik biri normal kaset test ikisinde de çıkmıştı hemen kan vermiştim. Hemen kan ver artışını takip ettir. Bekleme bence ☺️🙏🏻🌸

Farklı markada da çıkmışsa vardır Allah’ın izniyle. Hayırlı olsun canım. Ben de 2 farklı marka yapmıştım biri erken gebelik biri normal kaset test ikisinde de çıkmıştı hemen kan vermiştim. Hemen kan ver artışını takip ettir. Bekleme bence ☺️🙏🏻🌸
Zaten dayanamıyorum heyecandan çalıştığım için gidemiyorum akşam gitsem yaparlar mı acaba bilmiyorum ☺️

Back