Beta hcg tutarsızlığı

adet düzeninizi öğrenebilir miyim?

çok geçmiş olsun, sıkıntılı br süreçten geçiyorsunuz. Sağlıklı bir gebelikse 10 gün sonra rhim içinde gözükecektir. Düşük sonrası gebe kaldığınız için doğru bir tanı koymak oldukça zor. Takip eden doktorunuzun önerileri doğru. Sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorum...

çok tsk ederim cevap verdiğiniz için. Doktorum bana normal bir gebelik gibi geliyo dedi ama eminde olamadı. Ultrasonda anlamıyorum sanki iyi seyler çıktı gibi. Çok sıkıntılıım şu dönem. Geç döllenme böyle bişey olabilirmi bundan dolayı görünmemiş olma ihtimali varmı acaba ? Bide düşük olduktan sonra doktor kontrolümde hiç bir sıkıntımı olmadığını rahmimin kendini toparladığını söylemişti doktorum hamilelil ondan dolayı düşünmüştüm ama şuan çok kötü psikolojim.

10 gün bekleyeceğiz. Herşeyin iyi olmasını dilerim.

Merhaba doktor bey;
benim 2.tüp bebek denemem.transferin 9.gününde beta hcg:8,5 11.gününde beta hcg:27,5 çıktı.4gün sonra tekrar yaptırıcaz ama açıkçası düşük olduğu için tedirginiz Sizin fikrinizi de almak istedim sorunsuz bi şekilde artmaya devam eder mi yoksa bu kadar düşük başlaması problem midir?

Ben trnsfer sonrası 13-14. günlerde beta yaptırıyorum. o nedenle bu değerlere yorum yapamayacağım. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

doktor bey merhaba,
bugun tekrar test yaptırdım ve 1043 çıktı değerim. ultrasonda bakıldı bebekde yok kesede ama dış gebelikte yok dedi. Daha başka bi ultrasonda tekrar vajinadan bakıldı. Ama ordada kesin olarak dış gebelik yok dendi. Çarşamba gene bakılcak bhcg ama eğer gene böyle olursa kürtaj dedi. Ama ben korkuyorum olmalımıyım yada bu nedir anlamadım doktorumda bi açıklama yapamadı.

Muayene edemediğim için yorum yapamayacağım. sağlıklı günler dilerim...

merhaba doktor bey
ben 14 aralıkta aşılama oldum 2 hafta sonra 28 aralıkta kan değerime baktım ve beta hcg 102 çıktı bugün 30 aralık yeniden kan testi yaptım ve beta hcg 159 çıktı normalde 2 kat artması lazım, ne yapabilirim? dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi?

2 Ocak da tekrar beta HCG yaptırın, gebe olmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

merhaba dr.bey burda benim gibi bukonuda yeterince bilgi sahibi olmayanlara yardımcı oldugunuz için çok teşşekkürler.bende kan pıhtılaşması var hocam günümden 4 gün önce gebelik testi yaptım kanda pozitif çıktı deger 200lerdeydi daha sonra tekrarlardım 500lere çıktı ve dr.a gittim kan pıhtılaşması için igneye başladık dr.um 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi gittik ve keseyi göremedik daha sonra kan tahlili yapıldı 2700lerde çıktı 4gün sonraya tekrar gel dedi gittim tekrar kan verdim ve degerim 6700 lerde çıktı yine alttan ve üstten ultrasonla kese görülmedi ve dr.um 3 hafta sonra gel dedi bende bu degerde neden görünmedigini merak ettim ve açıkçası korkuyorum ve dün başka bir dr.a gittim oda alttan ve üstten ultrasonla muayene etti degerlerimi gördü ve çok şaşırdı bu degerlerle görünmesi gerekiyor dedi.kasıkalrıma bastırdı agrı varmı dedi bende yok dedim.ne lekelenme ne kanama nede karın agrısı şikayetim yok hocam.salı günü en son gittigim dr.um tekrar çagırdı yeni testler yapmamız gerekebilir dedi sizce kese neden görünmüyor olabilir?

Dış gebelik olma ihtimali var. Muayene edemediğim için ancak bu kadarını söyleyebiliyorum....

merhaba doktor bey
ben 5 aralikta 7 haftalik gebelikte düsük yaptim ve kürtaj oldum.
kürtajdan sonra cok kanamam olmadi kürtaj oldugum gün ertesi gün aksamina kanamam tamamen bitti.
ve ben hala adet görmedim. doktorlar 6 ay korunmamizi önerdiler.
biz her nekadar korunmaya caliscakta beceremedik sanirim
gecen hafta idrar testi yaptim pozitif cikti. silik falanda degil baya belirgindi.
benim sorum acaba gecen gebelikteki beta hcg hormonu hala vucumda kalmis olabilir mi.
düsükten sonra bu hormon en gec vucuttan ne zaman atilmis olur.
yurtdisindayim türkiyede ki gibi her an gidip kan testi yapma imkanim yok varsada henüz ben bilmiyorum.
simdiden tesekkürler

Gebesiniz. 2 hafta sonra ultrasonda gorulecektir. Saglikli bir gebelik dilerim...

Hocam merhabalar,
10 ay önce mol gebelik teşhisim wardı bunu daha önce sizinle paylasmıstım.8.ayımda doktorum korunmamı bırakabileğimi söylemişti ve bende bıraktım.Çok şükür şimdi hamileyim.
sat 25 aralık 2011
adet döngüsü 34 gün
1 şubat 2012 de beta hcg 178
6 şubat 2012 de beta hcg 1771 çıktı.
Tahliller farklı 2 yerde yapıldı.Bu artıs normalmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…