çok teşekkür ederim doktor bey cevap verdiğiniz için
sabrederim yeter ki olsun çok istiyoruz...
daha önce de betam inip çıkmıştı ve kanamam olmuştu düşüyor demişti doktor
inş. şimdi tutunur bebişim :)
Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz?
hocam pazartesi betam 75 ti
bugün ölçtürdüm 150 çıktı.
yani 2 günde daha fazla artması gerekmezmiydi
sanki sağlıklı bir gebelik olmıcak gene düşecekmiş gibime geliyo
doktor folik asit ve protesgtron mu ne ondan verdi kullanmaya başladım.
ekim 13 de ultrasonla bakacaklar
ama ben keseyi görmeden ümitlenemicem galiba tam anlamıyla.
bora bey ben 10 haftalık hamileyim ama bana karaciğerde pbs(pirimer biler siroz)teşhisi konuldu .ben 1.evredeyim.bu durumdan bebek ne şekilde etkilenir .bu soruyu daha kadın doğ.uzm.soramadım.yardımlarınızı beklerim.
Gastroenteroloji uzmanı ile birlikte daha doğru bir yorum yapılabilir. Takbiniz de bu ekip tarafından yapılmalıdır. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dileğiyle....
hocam biliyorum fazla oluyorum ama ne olur kusura bakmayın
ee hanımlar evhamlıdır bilirsiniz heleki 1 tane kimyasal gebelik yaşadıktan sonra
hocam en son ayın 22 sinde beta yaptırmıştım 150 çıkmıştı
6 gün sonra
bugün sabah gene yaptırdım (bu arada progestan kullanıyorum günde 3 kez)
değerim 1000 bu normal mı hocam ????
dr bey merhabalar ben 6 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım adetimin 22.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 43.50 çıktı sizce gebe olabilirmiyim .teşekkürler
merhaba bora bey,
son adetim 20 ağustos idi, fakat bende polikistik over olduğu için genelde en azından 4-5 gün gecikmeli regl oluyorum. geçen hafta kan testi yaptırdım referans aralığı 0-0,5 iken bende 0,91 çıktı. doktor normalde pozitif ama değer düşük 3-4 gün sonra tekrar yaptır dedi. ben de p.tesi tekrar yaptırdım 0,97 gibi bi değer çıktı. yani artış çok az. eczaneden aldığım idrar testlerinde ise sonuç negatif. mide bulantısı var ve vaginal akıntı çok arttı. hamile olma ihtimalim varmı?
merhaba doktor bey
benimde bir sorum olacaktı size. 7+1 lik hamile iken düşük oldu. düşük sonucu yapılan patoloji de çıkan raporu sizinle paylaşmak istiyorum.
MAKROSKOPİ: topluca 5cc hacimde kandan zengin probe-küretaj materyalidir. T2K
MİKROSKOPİ: Tümü ile takibe alınan endometrial doku örneklerinin kesitlerinde sitotrofoblast ve sinsityotrofoblastların çevrelediği avasküler korion villusları ve desidualize endometrium gözlendi.
TANI: Plasenta ve desidua ,endometrial küretaj materyali.
hocam sonucu yorumlayabilirmisiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?