• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg testinde gebelik en erken nezaman belli olur

Testi mayisin 22sinde yaptirmistim normal adet günüm siralarinda yani 1.14 cikti negatif şuan hala bi belirtim yok adet icn böyle gderse 30umda giderim menepoza benim hic umudum kalmadi çocuk olacagina dair

Canım 30 yasındamısın sen bende 29 amh testi yapıldımı girmezsin menopoza karamsar olma :)

Bu yaşta bu acele niye :) tabiki olur bebişin Allahın izniyle stres yapma bizimki sebepsiz infertilite stresten yani

Sebepsiz inferlite dediginiz bayanda mi goruluyor erkekte mi? Siz kac yasindasiniz ben de stres yapmadigimi tahmin ediyorum ama adet gunu yaklastikca heyecanim artiyor engel olamiyorum

kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..

kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..

canm biz sana ne desek olmaz sakın yanlıs anlama umutlandırmak istemem sahsen insan yanılmasını bı yana bırak kan testinde bile yanılmalar oluyo bence direk dr git muayene ol gerekırse 2 hafta snra tekrar gt

Sebepsiz inferlite dediginiz bayanda mi goruluyor erkekte mi? Siz kac yasindasiniz ben de stres yapmadigimi tahmin ediyorum ama adet gunu yaklastikca heyecanim artiyor engel olamiyorum
canım her iki kişide sorun olmuyosa sebebpsiz infertilite oluyor tek tarafta sotun olunca sebepsiz olmuyo:34: ben 29 yasındayım

testi tekrarla ama bence var bişiler :52::52::52::52::52:

Back