- Konu Sahibi mucizem9487
-
yardım ediiiiiiiiinn
slm bayanlar 1 yıllık evliyim esimle ilk kez 13 mayısta korunmadan ilşki yasadık cocuk istyrz sat 26 nisan yani tam ortalara denk geliyo göğüsümde sızlama var 2gun oncesine kadar da adet sancım vardı ama suan hıc bişi yok kasıklarımda genişleme hissedyrm resmen ve uykuya doyamıyorum surekli uyku hali var gebelik testi için doktora gtmek istedm cok erken cıkmaz dedlr ayriyetten enfeksyn ilacı kullanıyodum bıraktım tekrar ettgi için baslamam gerekiyo ama korkuyorum lütfen yorum yazın
kanda hemen çıkar canım istiyosan gidebilirsin.
kanda hemen çıkar canım istiyosan gidebilirsin.
hamilelik varsa çıkar..
tmmCok tes.ederm arkdslr yarın sonucu alır almaz yazcm cok fazla heyecan yaptım ilk oldugu icin herlde ins hayal kırıklıgına ugramam korkuyotum
yoksada üzülme canım olur daha yeni istemişsin bizler 6 ay bekledik rabbim ne zaman isterse ozaman olacak hayırlısı olsun.
haklısın da ilk ya bi tuhaf oldum acıkcası :) rabbim hayırlısını versin
yardım ediiiiiiiiinn
slm bayanlar 1 yıllık evliyim esimle ilk kez 13 mayısta korunmadan ilşki yasadık cocuk istyrz sat 26 nisan yani tam ortalara denk geliyo göğüsümde sızlama var 2gun oncesine kadar da adet sancım vardı ama suan hıc bişi yok kasıklarımda genişleme hissedyrm resmen ve uykuya doyamıyorum surekli uyku hali var gebelik testi için doktora gtmek istedm cok erken cıkmaz dedlr ayriyetten enfeksyn ilacı kullanıyodum bıraktım tekrar ettgi için baslamam gerekiyo ama korkuyorum lütfen yorum yazın
test sonucum negatif cıktıbdaha da karnım şişip tamamen hamile olduguma inanmadan test yaptırmcm
Canım erken değil varsa çokar benm gibi acele etme ne kadar kafaya takarsan o kadar stres olursun ben 3yıla yakındır aynı senin gibi beklıyorum ama yokinşallah sen fazla beklezsin gelir bebişin obur ay :)
Çok zor canim ya ki o kadar da kurmamistim kendi mi bugün adet olmam gerekiyordu ne agri var ne bisi geriliyorum boyle olunca da((
Mslesef geldi bnm kırmızılar tamda depremle sarsılırken( Allahım sen koru hepimizi
Amin Canimbugün bol bol dua. Edelim Rabbim duyar bizi inş ilaclari kullanmaya basladim hamileysemde bisi olursa bebege yikilirim
Hayırdır canım hastamısın günün gecene kadar ilç içmende sakınca yokmuş duamdasın
Sagol canim allahrazi olsun :) bende idrar yolu enfeksynu var antibiyotik kullaniyorum seker önleyici ilaç kullanıyorum var oğlu var maşallah yani :)) polikistik över de varmis yeni cikti oda
Allah başka sıkıntı vermesin :) bende evlendikten sonra çok oldu idrar yolu enfeksiyonu evlenmeden önce hiç olmamıştı antibiyotik bitincede hamile kalabilirsin
bu kullandıgım 4. antibiyotik ama bir türlü bitmiyo ve hala adet olamadım 4 gün gecti
karnabahar suyu diyo ibrahim saraçoğlu bende denemedim ilaçla geçmiyosa bide onu dene yokmu adet belırtılerın bi test daha yaptır bakalım ne zman yaptırmıstın en son testı
Bi de söyle bi durum var normalde gebelik testi yaptirdigim da hep 1.20 cikardi smdi düşük cktiTesti mayisin 22sinde yaptirmistim normal adet günüm siralarinda yani 1.14 cikti negatif şuan hala bi belirtim yok adet icn böyle gderse 30umda giderim menepoza benim hic umudum kalmadi çocuk olacagina dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?