• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg testinde gebelik en erken nezaman belli olur

mucizem9487

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
193
0
36
Kocaeli
yardım ediiiiiiiiinn
slm bayanlar 1 yıllık evliyim esimle ilk kez 13 mayısta korunmadan ilşki yasadık cocuk istyrz sat 26 nisan yani tam ortalara denk geliyo göğüsümde sızlama var 2gun oncesine kadar da adet sancım vardı ama suan hıc bişi yok kasıklarımda genişleme hissedyrm resmen ve uykuya doyamıyorum surekli uyku hali var gebelik testi için doktora gtmek istedm cok erken cıkmaz dedlr ayriyetten enfeksyn ilacı kullanıyodum bıraktım tekrar ettgi için baslamam gerekiyo ama korkuyorum lütfen yorum yazın

yardım ediiiiiiiiinn
slm bayanlar 1 yıllık evliyim esimle ilk kez 13 mayısta korunmadan ilşki yasadık cocuk istyrz sat 26 nisan yani tam ortalara denk geliyo göğüsümde sızlama var 2gun oncesine kadar da adet sancım vardı ama suan hıc bişi yok kasıklarımda genişleme hissedyrm resmen ve uykuya doyamıyorum surekli uyku hali var gebelik testi için doktora gtmek istedm cok erken cıkmaz dedlr ayriyetten enfeksyn ilacı kullanıyodum bıraktım tekrar ettgi için baslamam gerekiyo ama korkuyorum lütfen yorum yazın

kanda hemen çıkar canım istiyosan gidebilirsin.

tmm :16: Cok tes.ederm arkdslr yarın sonucu alır almaz yazcm cok fazla heyecan yaptım ilk oldugu icin herlde ins hayal kırıklıgına ugramam korkuyotum :41:

yoksada üzülme canım olur daha yeni istemişsin bizler 6 ay bekledik rabbim ne zaman isterse ozaman olacak hayırlısı olsun.

yardım ediiiiiiiiinn

Canım erken değil varsa çokar benm gibi acele etme ne kadar kafaya takarsan o kadar stres olursun ben 3yıla yakındır aynı senin gibi beklıyorum ama yok :( inşallah sen fazla beklezsin gelir bebişin obur ay :)

Canım erken değil varsa çokar benm gibi acele etme ne kadar kafaya takarsan o kadar stres olursun ben 3yıla yakındır aynı senin gibi beklıyorum ama yok :( inşallah sen fazla beklezsin gelir bebişin obur ay :)

Çok zor canim ya ki o kadar da kurmamistim kendi mi bugün adet olmam gerekiyordu ne agri var ne bisi geriliyorum boyle olunca da :(((

Sagol canim allahrazi olsun :) bende idrar yolu enfeksynu var antibiyotik kullaniyorum seker önleyici ilaç kullanıyorum var oğlu var maşallah yani :)) polikistik över de varmis yeni cikti oda

Allah başka sıkıntı vermesin :) bende evlendikten sonra çok oldu idrar yolu enfeksiyonu evlenmeden önce hiç olmamıştı antibiyotik bitincede hamile kalabilirsin

bu kullandıgım 4. antibiyotik ama bir türlü bitmiyo ve hala adet olamadım 4 gün gecti

karnabahar suyu diyo ibrahim saraçoğlu bende denemedim ilaçla geçmiyosa bide onu dene yokmu adet belırtılerın bi test daha yaptır bakalım ne zman yaptırmıstın en son testı

karnabahar suyu diyo ibrahim saraçoğlu bende denemedim ilaçla geçmiyosa bide onu dene yokmu adet belırtılerın bi test daha yaptır bakalım ne zman yaptırmıstın en son testı

Testi mayisin 22sinde yaptirmistim normal adet günüm siralarinda yani 1.14 cikti negatif şuan hala bi belirtim yok adet icn böyle gderse 30umda giderim menepoza benim hic umudum kalmadi çocuk olacagina dair

Back