• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG testinde gebe çıktım ultrason da gözükmedi

Cansu2525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
1
0
1
24
Kızlar yardım edin beta HCG testinde 33 67 çıktı ama ultrason da gözükmedi en son aralığın 4 ünde adet oldm 2 aydır geçiyo ama 1 aylık olduğunu düşünüyorm bebeğin dış gebelik olabilirmiş lütfen yardım edin...

Kızlar yardım edin beta HCG testinde 33 67 çıktı ama ultrason da gözükmedi en son aralığın 4 ünde adet oldm 2 aydır geçiyo ama 1 aylık olduğunu düşünüyorm bebeğin dış gebelik olabilirmiş lütfen yardım edin...
Dış gebelik çok tehlikeli..doktor tedavi başlamadı mı?

Aralığın 4'üyse son adet baya geçmiş zaman çünkü benimkide Aralık 2 ve 12 haftadayım hamilelikte. Eğer adetleriniz düzensizse belkide geç döllenme olmuştur kese anca beşinci haftada ultrasonda görünüyor o yüzden biraz daha bekleyin inşallah dış gebelik değildir.

Back