Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG testinde gebe çıktım ultrason da gözükmedi
Kızlar yardım edin beta HCG testinde 33 67 çıktı ama ultrason da gözükmedi en son aralığın 4 ünde adet oldm 2 aydır geçiyo ama 1 aylık olduğunu düşünüyorm bebeğin dış gebelik olabilirmiş lütfen yardım edin...
Kızlar yardım edin beta HCG testinde 33 67 çıktı ama ultrason da gözükmedi en son aralığın 4 ünde adet oldm 2 aydır geçiyo ama 1 aylık olduğunu düşünüyorm bebeğin dış gebelik olabilirmiş lütfen yardım edin...
Aralığın 4'üyse son adet baya geçmiş zaman çünkü benimkide Aralık 2 ve 12 haftadayım hamilelikte. Eğer adetleriniz düzensizse belkide geç döllenme olmuştur kese anca beşinci haftada ultrasonda görünüyor o yüzden biraz daha bekleyin inşallah dış gebelik değildir.