Beta hcg testim nedir bi bakarmısınız

sevilll1258

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
25
1
6
38
Merhaba ben yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşadım ilişkiden 3 gün sonra yaptım 0.26 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım 0.10 çıktı adetime 4 gün var bu gün yaptım 2.00 çıktı yani bu durum ne oluyo lütfen yardımcı olurmusunuzzz

5’in altı negatif kabul ediliyor.

Adet gününuz geçmeden nie bukadar test verdiniz bence artık adet gününüzü bekleyin 5 altında olan değerler negatif kabul edilir

Benım de aynı test yaptıgımda aynıydı hala adet olmadım 0.10 Du ama yükselmez dediler ogundem snra nerdeyse on gun olacak hala adet olmadım yükselmişmidir diye umud ediyorum ama korkuyrum 7 yıldır 3 düşük çabam var artık yoruldum umut etmekten

Kötü düşünme ayrıca neden yükselmesin ki bi çok örneği var yükselen insan umudu bittiğinde ölürmüş modunu düşürme güzel düşün güzel olucak inan.allah gönlünün istediğini sana nasip etsin inşallah canım

Adetine ne kadar var bak benimde 10 du eğer hamileysem bu bence sanada umut olabilşr demekki olaniliyo deriz dimi
Benim adetim 3 gün gecikmişti iki gün kahveren leke geldi ama kan yoktu sadece kahverengi leke geldi ıkı gün kesildi sonrasında ıkı gün bekledim gecikmenin beşinci gününde kan testi verdim 0.10 ve 2.00 cıktı şimdiye kadar yaptıgım hiç bir negatife böyle olmadı hep 0.5 Di 7 yıldır denediğim zamanlarda hep 0.5 Di.. Suan test yağtgn gunden bu yana 11 gün geçti hala adet olmadım. Öyle işte

Neden test yapmıyosun 11 gün olmuş 2.00 olup yükselen çok fazla örnek var

Test verdiniz mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…