kızlar slm ya bn dün test yaptırdım 49.13 çıktı sizce kac haftalık bn anlamadım çok haftaya kese için gel dedi doktor ama bn çarşamba tekrar kan verim diyorum
Yaptırdın mı test ?Insan meraktan bekleyemiyorki:) hayırlısı bakalim
evet cnm yaptırdım 274.50 çıktı doktor pazartesi kese görülür dediCanım değerin henüz düşük olduğu için kese gözükmez tekrar tahlil yaptırdın mı ?
evet cnm yaptırdım 274.50 çıktı doktor pazartesi kese görülür dedi
canım senin son adet tarihin neevet cnm yaptırdım 274.50 çıktı doktor pazartesi kese görülür dedi
selam bernardo sitede gezerken senin hamilelik takvimini gördüm de dikkatimi çekti sat ne zamandı bide 299 değerin beklenen adet tarihinden kaç gün sonraki benimde beklenen adetten 3 gün sonrası yani bugün 257 çıktı da merak ettim:)kızlar benm değer 3 günde 59 dan 299 a çıkmış . çok şükür. haftaya perşembe gidicem doktora
saol cnm hayırlısıHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
24 eylül cnm ne oldu kicanım senin son adet tarihin ne
bencede iyi cnm bir sıkınti yok guzel yukselmisArkadaslar merhaba ben yeni uyeyim 8 yasinda bir oglum var ve ikinci bir cocuk istiyordum bu ay denedim dr kontrokunde 21 gunde yaprigim progestan testlerim yuksek cikti ve 23 ekim adet olmam gerekiyoru olmadim ve 22 ekim sali gunu yaptigim beta testinde 41 cikti dr hamilesin dedi bugun tekrar yaptirdedi ve bugun ki 103 cikti dr iyi dedi sizce nasil degerlerim iyimi bat im 25 eylul
Cnm bnm pazar günü 49.13 çarşamba 274.50 oldu pazartesi kese için çağırdı doktorSenindemi oyle canim degerlerin kac
24 eylul cnm neden kiSenin son adet tarihin ne cnm
Canım benm 3 gün sonrasında 59 çıkmıştı. 5. Gün ise 259 çıktı. İlk hamileliğimde bundan daha yüksekti mesela. Hayırlısıselam bernardo sitede gezerken senin hamilelik takvimini gördüm de dikkatimi çekti sat ne zamandı bide 299 değerin beklenen adet tarihinden kaç gün sonraki benimde beklenen adetten 3 gün sonrası yani bugün 257 çıktı da merak ettim:)
Canim benim doktorum pazartesi görünür dedi seninde ya çarşamba yada perşembe görülür yani haftaiçi ilk bebek mjBenimde 25 eylul dusukmu degerlerim diye endiselendim sence keseyi ne zmn goruruz kalp atisini felan senin ki yuksek te o yuxden sordum sali tekrarlicam testi ben dr um dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?