Beta hcg testi

Sadisssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
21
6
1
39
Merhaba benim son adet tarihim 10 mart regli günümden 7 gün önce yaptıgım testler pozitif çıktı, adetimden 3 gün önce beta hcg testim 153.4 çıktı bugun de 713 cıktı sizce nasıl?

Son düzenleme:
Gayet normal endişelenmeyin, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor zaten ama yine de iyi ebenin değil doktorun ne dediği önemli siz takibini yapmaya devam edin ALLAH sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Gayet normal endişelenmeyin, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor zaten ama yine de iyi ebenin değil doktorun ne dediği önemli siz takibini yapmaya devam edin ALLAH sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Aslında doktor söyledi galiba ebeyede o yüzden aradı başta düşük çıktı değer diye dış gebelik çıkarsa diye çok korktum inş değildir.

İNŞALLAH değildir endişe etmeyin bu da bebeğinize zararlı gönlünüzü ferah tutun gayet iyi değeriniz

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı hemşire düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?
Olması gerekenden biraz düşük gibi ama Sağlıklıda olabilir inşallah sağlıkla ilerler

Aslında doktor söyledi galiba ebeyede o yüzden aradı başta düşük çıktı değer diye dış gebelik çıkarsa diye çok korktum inş değildir.
Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim ilk değerim adetten 3 gin önce 19 du iki gün sonra 47 sizinki gayet iyi maşallah şuan 20 haftalık gebeyim kötü düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…