• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi

Sadisssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
21
6
1
39
Merhaba 😊 benim son adet tarihim 10 mart regli günümden 7 gün önce yaptıgım testler pozitif çıktı, adetimden 3 gün önce beta hcg testim 153.4 çıktı bugun de 713 cıktı sizce nasıl?

Son düzenleme:
Gayet normal endişelenmeyin, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor zaten ama yine de iyi ebenin değil doktorun ne dediği önemli siz takibini yapmaya devam edin ALLAH sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏

Gayet normal endişelenmeyin, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor zaten ama yine de iyi ebenin değil doktorun ne dediği önemli siz takibini yapmaya devam edin ALLAH sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏
Aslında doktor söyledi galiba ebeyede o yüzden aradı başta düşük çıktı değer diye dış gebelik çıkarsa diye çok korktum inş değildir.

İNŞALLAH değildir endişe etmeyin bu da bebeğinize zararlı gönlünüzü ferah tutun gayet iyi değeriniz 🙏

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı hemşire düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?
Olması gerekenden biraz düşük gibi ama Sağlıklıda olabilir inşallah sağlıkla ilerler

Aslında doktor söyledi galiba ebeyede o yüzden aradı başta düşük çıktı değer diye dış gebelik çıkarsa diye çok korktum inş değildir.
Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim ilk değerim adetten 3 gin önce 19 du iki gün sonra 47 sizinki gayet iyi maşallah şuan 20 haftalık gebeyim kötü düşünmeyin

Back