Dur daha yolun başındasın :) erken konuşma :)Ne zormuş anne olmak. Anne olunca anlarsn dedikleri bu olsa gerek
Amin hepimizin inş. Çok stresliuim şu ara inş her yolunda olur
İnş o sürece tamn br giremedim henüz allah hepimize sağlıkla kucapımıza almayı nasip etsnKesinlikle stres en kötü şey kaçınmanız lazım. Aynen zaten görünmüyorki kese uzun bir süre. Vajinal muayenede ilk başlarda risk oluşabiliyor düşüğü tetikliyormuş o yüzden zamanını bekleyin bence herşeyi oluruna bırakın, Hatta keyfini çıkarın çok hızlı geçiyor hamilelik
Tamam sabrediyorum inşBhcg bu değerlerdeyken kese görünmez zaten. 1500lerden sonra vajinal ultrasonla, 5000lerden sonra karından ultrasonla görünür. Ben sabredemeyip vajinal ultrason istemiştim :)
Sizinki az da olsa yükselmş bnce moralinizi bozmayn kendinize dikkat edin. Yatın dinlenn bn bunu yapamadım çok fazlaMerhaba yardimci olursaniz cok mutlu olurum moralim cok bozuk. 27 temmuz sat pko var bende adetlerim duzensiz. 28 aguststa beta hcg 70 di iki gun sonra 30 agststa beta 155 cikti bugun tekrar kan verdm ve sonuc 183 cok az artis olmus bunun nedeni ne olablr sizce lutfen yardm edin carsmba gene kan vercm byle olupta degeri artan oldumu
Gecmis olsun rabbim inş tez zamanda o mutlulugu yasamayi nasip etsin her istegene. Cok korkuyrum ama cok az yukselme olmus ins dis gebelik degldrSizinki az da olsa yükselmş bnce moralinizi bozmayn kendinize dikkat edin. Yatın dinlenn bn bunu yapamadım çok fazla
İnş cnm nasibinde varsa olur üç günde anladım bunu. Bol bol dua et inş hyrlısıyla olurGecmis olsun rabbim inş tez zamanda o mutlulugu yasamayi nasip etsin her istegene. Cok korkuyrum ama cok az yukselme olmus ins dis gebelik degldr
Aynı laboratuvarda mı baktırdın. 4 gün geçmiş 4 kat artmalıydı en az, yani 600lerde olmalıydı. İnşallah laboratuvar hatasıdır.Merhaba yardimci olursaniz cok mutlu olurum moralim cok bozuk. 27 temmuz sat pko var bende adetlerim duzensiz. 28 aguststa beta hcg 70 di iki gun sonra 30 agststa beta 155 cikti bugun tekrar kan verdm ve sonuc 183 cok az artis olmus bunun nedeni ne olablr sizce lutfen yardm edin carsmba gene kan vercm byle olupta degeri artan oldumu
Ayni hastane evetAynı laboratuvarda mı baktırdın. 4 gün geçmiş 4 kat artmalıydı en az, yani 600lerde olmalıydı. İnşallah laboratuvar hatasıdır.
Değerin yükselmş cnm ama kese görünöesi içşn yeterli bi değr değil. Dış gebelik olmayabilir sağlıklı bir gebelk de olabilir. Rahat ol bekle stres yapma.Arkadaşlar merhaba sanırım bende de dış gebelik var. Son adet tarihim 11 eylül. 6 ekimde adet olmam gerekiyordu olmayınca 8 ekimde kan testi verdim beta 377 çıktı. 11 ekimde başka hastanede kan testi verdim 575 çıktı. 17 ekşmde ultrason için başka bir hastaneye gittim kese görünmeyince doktor kan testi istedi beta bu sefer 845 çıktı. Değerler çok az artmış dış gebelik mi bu? Agrım ya da kanamam yok. Göğüslerde hassasiyet var. Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?