Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan bakmadı dr. Pzt trkrar gel ddi. İnş bir sorun yokturIlk aylar alttan muanede kese görülebilir bende yaşadım doktor ultrasonla üstten baktı birşey gözükmüyor dedi günüm de 3-4 gün geçmişti alttan bakmak istedi ben istemedim kanda bakalım ozaman dedi kanda çıktı başka bir doktora gittim kanda gözüküyor ama alttan bakmam lazm dedi keseyi öyle gördü rabbim hayırlısını versin
Alttan muayene yapmadı . Ben gebelikten şüpheleniyorum ddim. Ultrasonda bakalım bi ddi. Çıkmayınca tahlil yaptı. Hayrlısı. Siz nasıl öğrenmiştnizDeğeriniz 500lerdeyken nasıl gözüksün kese bu doktorları hiç anlamıyorum ne acelesi var da ultrasona alıyor hemen, karından görmek için değerin 3000lerde olması lazım.
Kan testiyle öğrendim, benim doktorum değerim 7binlere ulaşınca ancak aldı ultrasonaAlttan muayene yapmadı . Ben gebelikten şüpheleniyorum ddim. Ultrasonda bakalım bi ddi. Çıkmayınca tahlil yaptı. Hayrlısı. Siz nasıl öğrenmiştniz
O zaman normal görünmemesi. Pztya kadar bekleyeceğiz bakalm. İnş görürz yakın zamandaKan testiyle öğrendim, benim doktorum değerim 7binlere ulaşınca ancak aldı ultrasona
Pazartesi bile zor, alttan bakarsa belki görür.O zaman normal görünmemesi. Pztya kadar bekleyeceğiz bakalm. İnş görürz yakın zamanda
P
Pazartesi bile zor
Değer uükselmş mi ona bakarz artık hiç değilseP
Pazartesi bile zor, alttan bakarsa belki görür.
Evet şimdilik yapacağınız şey o değerinizi takip etmek inşllh her şey gönlünüzce olsun.Değer uükselmş mi ona bakarz artık hiç değilse
Amin hepimizin inş. Çok stresliuim şu ara inş her yolunda olurEvet şimdilik yapacağınız şey o değerinizi takip etmek inşllh her şey gönlünüzce olsun.
Benim beta hcg 100 küsurken bakmıştı doktor. Kese zaten gözükmez ama dış gebelik bulgusu var mı bir bakalım demişti.Değeriniz 500lerdeyken nasıl gözüksün kese bu doktorları hiç anlamıyorum ne acelesi var da ultrasona alıyor hemen, karından görmek için değerin 3000lerde olması lazım.
Yaa iyi ne güzel moral oldunux bana. Hyrlısı ile kucağınıza alın inş siz de.Benim beta hcg 100 küsurken bakmıştı doktor. Kese zaten gözükmez ama dış gebelik bulgusu var mı bir bakalım demişti.
İnşllh stres yapma başlarda bende çok yaptım şimdi risk atlatmaya çalışıyorum, rahat ol.Amin hepimizin inş. Çok stresliuim şu ara inş her yolunda olur
İlk gittiğimizde beta hcg 100 dü. Gözükmedi doğal olarak. Bazı doktorlar vajinal ultrasonla bakıyormuş benim doktorum gerek görmedi. İki hafta sonra tekrar gittik. 6 haftalıktı. Kese de kalp atışı da gözüktü.Merhabalar test yaptım pozitif çıktı . Şimdi dr. Dan geldim. Beta hcg 505 çıktı. Dr. Kese görünmüyor ddi pzt tekrar gel bakalım gebelik var ama ne durımda bilmiyoruz ddi. Bakalım neler olacak böyle yaşayanlar var mı ?
Ne zormuş anne olmak. Anne olunca anlarsn dedikleri bu olsa gerekİnşllh stres yapma başlarda bende çok yaptım şimdi risk atlatmaya çalışıyorum, rahat ol.
Bzm dr. Pzt geln ama erken sanırım. Olsun yinede bi gdelm bakapm ne dyecek dr.İlk gittiğimizde beta hcg 100 dü. Gözükmedi doğal olarak. Bazı doktorlar vajinal ultrasonla bakıyormuş benim doktorum gerek görmedi. İki hafta sonra tekrar gittik. 6 haftalıktı. Kese de kalp atışı da gözüktü.
Bhcg bu değerlerdeyken kese görünmez zaten. 1500lerden sonra vajinal ultrasonla, 5000lerden sonra karından ultrasonla görünür. Ben sabredemeyip vajinal ultrason istemiştim :)Merhabalar test yaptım pozitif çıktı . Şimdi dr. Dan geldim. Beta hcg 505 çıktı. Dr. Kese görünmüyor ddi pzt tekrar gel bakalım gebelik var ama ne durımda bilmiyoruz ddi. Bakalım neler olacak böyle yaşayanlar var mı ?