Beta Hcg Takibi ? Ve Geç Döllenme?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.206
1.519
20 Ekim son adet tarihim. 20 Kasımda adet günümde test yaptım negatif çıktı. 6 gün sonra hala olmayınca tekrar test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim değerim 211 idi. bugün 48 saat sonra tekrarladım değerim 702 çıktı.
Adet günümde çıkmayıp sonra çıkınca geç döllenme diye düşündüm. Bir doktorum yok şuan 2 yaşında bir kızım var 2.gebeliğim olacak nasipse. Bir daha beta baktırmaya gerek var mı? Yoksa hemen doktora mı gitmeliyim? Birkaç gün sonra mı gitmeliyim? 🙏🏼

Bence çok acele etmeyin. İsterseniz bir kere daha bakın kan sonucuna 48 saat sonra. Bebiş 6 haftalık olduğunda giderseniz anca görünür ve kalp atışı oluşur. Tabi sizde biliyorsunuzdur. Öncesinde gitmek biraz stresli olabiliyor her hafta. Ama insan merakta ediyor. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın 😁

Bence çok acele etmeyin. İsterseniz bir kere daha bakın kan sonucuna 48 saat sonra. Bebiş 6 haftalık olduğunda giderseniz anca görünür ve kalp atışı oluşur. Tabi sizde biliyorsunuzdur. Öncesinde gitmek biraz stresli olabiliyor her hafta. Ama insan merakta ediyor. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın 😁
teşekkür ederim. pazartesi doktora gideyim diye düşündüm aslında folik asit falan da kullanmıyorum kan değerlerim ne halde onu da bilmiyorum. 🙏🏼

20 Ekim son adet tarihim. 20 Kasımda adet günümde test yaptım negatif çıktı. 6 gün sonra hala olmayınca tekrar test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim değerim 211 idi. bugün 48 saat sonra tekrarladım değerim 702 çıktı.
Adet günümde çıkmayıp sonra çıkınca geç döllenme diye düşündüm. Bir doktorum yok şuan 2 yaşında bir kızım var 2.gebeliğim olacak nasipse. Bir daha beta baktırmaya gerek var mı? Yoksa hemen doktora mı gitmeliyim? Birkaç gün sonra mı gitmeliyim? 🙏🏼
Benim Sat 22 Ekim doktorum yarın için randevu verdi bana kese için sizin hatta Çarşamba gel dedi ama gidemediğim için yarına çektim

Merhabalar bende adet gecikmesinin 2.günü kan testi negatif çıktı ama 4.günündeyim hala adet olmadım yarın test verimmi tekrar sizce <2 çıktı değerim
Adet döngün de değişmiş olabilir geç döllenme de ama değer negatif gelmiş belki stres yaptığın için adetin gecikmiştir 2 gün bekle olmazsan tekrar kan ver canım

Yani normalde erken olurdu ama bu kadar geç olmazdı 8 aydır çok düzenliydi evet stresten olmuş olabilir
Bebişin geleceği zamanı bekliyo sen stres yapma annesi en kısa zamanda güzel haberler alırsın Allah ın izniyle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhabalar bende adet gecikmesinin 2.günü kan testi negatif çıktı ama 4.günündeyim hala adet olmadım yarın test verimmi tekrar sizce <2 çıktı değerim
bence birkaç gün daha bekleyin. kan vermişsiniz zaten. benimde 2 yıldır günü gününe iken geçen ay 5 gün gecikmişti. hatta bu defa yine öyle oldu sandım.

X