beta hcg sonucuna göre ... ??

banbini

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
500
198
323
İstanbul
arkadaşlar merhaba :)
bu ay hamile kalmayı umut edenlerdenim bende. 25 haziran regl tarihim. ayın 17 sinde sol kasığımda bir agrı başladı ve su güne kadar devam etti. son 3 gündür de adet olacakmışım gibi ağrılarım var. göğüslerim şiş ve ağrılı ama bu adet öncesi de zaman zaman olurdu. dün, yani adetime 4 gün varken beta hcg baktırdım sabırsızlanıp. 2.0 çıktı sonuç . daha önce ki negatif olan zamanlarda 0.1 ya da 0.5 çıkardı. bu yüzden acaba dedirtti. aranızda bu tarz deneyimleri olan ya da fikirleri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim :)

ahh ahh aynı durumdayız ne yapacağımı şaşırdım ne zormuş ya hu! ben adete 7 gün kala kan verdim sonuç 1.2 şu an adet olacakmış gibi bir his var içimde dünden beri de göğüslerde doluluk başladı. beklenen adet 24-25 haziran bakalım ne olacak çok heyecanlı ve stresliyim. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ben bi de...

hakkında hayırlısı olsun inşaallah arkadaşım ama sana erkenden kan testi yaptırmamanı tavsiye ederim çünkü böylelikle çok fazla stres oluyor ve hamile kalmak zorlaşıyor. bebek varsa zaten adetin gecikecek ve öğreneceksin yoksa da istediğin kadar test yap olmayacak. böyle arada kalıp daha çok stres yapacaksın. bu arada bir çok kadın her ay hamile kalıyor ancak test yapmadığı için bilmiyor ve adetle atılıyor. kimyasal gebelik. işte erkenden test yaparsan bunun da stresini yaşarsın.. yine de sen bilirsin tabi. Rabbim gönlüne göre versin inşaallah

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama kan için çok erken,
şahsen ben artık idrar testinnde görmeden kan yapmayacagım diye yemin etmiş bir insanım
geçikmelerim 15-8 -9 günlerdeydi ve kan degerlerim 1,5 - 2,5 gibiydi
hayatta herşey nasibi gelince geliyor .
daha önce 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ve inan anne oldupunda hissediyorsun çok uzattıp biliyorum ama
bu ay dedim ki ben hamileyim :) arkadaşlarımla dalga geçtim istanbul planımız vardı ben gelemem hamileyim dedim güldüm eğlendik
düğünümüz vardı deli gibi horon oynadım misafirlerim vardı sandalyeden düştüm
ve kanamalarım oldu arka arkaya 4 gün ve sonuç olarak artık umudumu kesiyorken gögüslerim vazgeçme dedi inanılmaz acıyordu
ve regl günümde evde idrar testim yoktu ama ovulasyon testiyle öğrendim öğleden sonra ise idrar testi yaptığımda onay aldım ve ilk defa tereddütsüz gittim kan vermeye degerimde 899du ama ilk gebeliğimde reglim 10gün geçmesine ragmen hcg 56idi
çok umutlandırmak istemem ama arkadaşım gelinden 4-5 gün önce 2,0 ile reglinde de 40larda öğrendi hamileliğini
rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öyle arkadasim beklemek kötü. desene ayni zamanlarda ne olucaksa olucak

cok haklisin arkadasim insanin ister istemez akli kayıyor acabalara ve ben boyle olacagimi hic dusunmezdim. adetime su kadar gun varken ogrendim cumlelerini goruncede bi heyecan yaratiyorum kendimce :)

hakikaten olacaksa eger oluyor olmiycaksada sen istedigin kadar test yap olmuyor. buna cok iyi bir orneksin :)

kızlar bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım yoğun kıvamlı akıntım var umarımda olmam acaba yarın gidip kan testi yaptırsam mı?

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…