Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac aylık oluyorTamamdır teşekkür ederim bayramdan sonra giderim büyük ihtimal
Merhaba bende kan verdim sonucum 868.8 çıktı hamilemiyim bide hamileysem kaç haftalık ultrasonda bişey gözükmediPazartesi giderseniz görünür muhtemelen keseniz evet![]()
Evet pozitif gelmişMerhaba bende kan verdim sonucum 868.8 çıktı hamilemiyim bide hamileysem kaç haftalık ultrasonda bişey gözükmedi
Aslında doktora sormuşsunuz hamilesiniz demiş inanmayıp bir de bize soruyorsunuz biz doktor değiliz bu ilk diyeceğimMerhaba arkadaşlar ben 30 Nisan'da kan tahlili yaptırdım adetimin gecikmesi üzerine beta HCG sonucum 971 çıktı aile hekimim hamilesin dedi hamilelik var mı kizlarr
İnanmamak değil konu bunu öncelikle belirteyim zaten şu an 7 haftaligim yorum yazdığıniz için teşekkürlerAslında doktora sormuşsunuz hamilesiniz demiş inanmayıp bir de bize soruyorsunuz biz doktor değiliz bu ilk diyeceğim2.diyecegim ise doktor demiş kaldı ki çok güzel bir sonuç ile belge koymussunuz buraya. Orda yazıyor ya hani değeriniz ve referans aralığı. O kağıda bakıp değeriniz hangi haftaya denk geliyorsa bakıp hamileliğiniz haftasını bile kendiniz öğrenebilirsiniz. Zira yazınızın içine girdim, beta sonucuna baktım referans aralığına geldim kaç hafta hamiler olduğunuzu da gördüm.
Evet 26 günde bir adet görüyorum geçen ayın 17 sinde adet oldum bu ay 1 hafta gecikti hamileyim değil miEvet pozitif gelmişhaftası son adet tarihinize göre hesaplanıyor, düzenli miydi adetiniz
Evet 5 haftalık falan oluyorsunuz galiba. Hayırlı olsunEvet 26 günde bir adet görüyorum geçen ayın 17 sinde adet oldum bu ay 1 hafta gecikti hamileyim değil mi![]()
Yaa çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese Salih evlatlar nasip etsinEvet 5 haftalık falan oluyorsunuz galiba. Hayırlı olsun![]()
İnşallahYaa çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese Salih evlatlar nasip etsinultrasonda haftaya çıkar mı
İnşallah İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah
Haftaya ya da bu cuma falan keseyi görürsünüz bence. 10-15 güne de kalp atışını duyabilirsiniz![]()
Herşey yolundaysa boşu boşuna stres yapmayın söylemesi kolay ama inan rahat olunca kafaya takmayınca herşey daha bi yolunda oluyorMerhabalar yarın kontrolüm var ama ben çok korkuyorum ve stres yapıyorum bir önceki kontrolümde bebeğimin kalp atışını duymuştum şükür ama şu an da ya kötü bir şey olursa diye çok korkuyorum yani hiç ağrım ve kanamam olmadı
Valla o asla geçen bi şey değil ya bence. Ben 14.haftadayım aynı korkular bende hala var. Yine de "çok" olmasın o korkular ona gayret edin, çalışıyorsanız işe çalışmıyorsanız bi diziye falan başalyın kafanız dağılsınMerhabalar yarın kontrolüm var ama ben çok korkuyorum ve stres yapıyorum bir önceki kontrolümde bebeğimin kalp atışını duymuştum şükür ama şu an da ya kötü bir şey olursa diye çok korkuyorum yani hiç ağrım ve kanamam olmadı
Çalışiyorum ama işte doktor zamanı gelince bir türlü o stresin geçmiyorValla o asla geçen bi şey değil ya bence. Ben 14.haftadayım aynı korkular bende hala var. Yine de "çok" olmasın o korkular ona gayret edin, çalışıyorsanız işe çalışmıyorsanız bi diziye falan başalyın kafanız dağılsın
Her şey şu anlık yolunda ağrım kanamam yok aslında takmamak gerekiyor ama elimde değil çok stresliyimHerşey yolundaysa boşu boşuna stres yapmayın söylemesi kolay ama inan rahat olunca kafaya takmayınca herşey daha bi yolunda oluyor
Hanımefendi siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?Valla o asla geçen bi şey değil ya bence. Ben 14.haftadayım aynı korkular bende hala var. Yine de "çok" olmasın o korkular ona gayret edin, çalışıyorsanız işe çalışmıyorsanız bi diziye falan başalyın kafanız dağılsın
Ben 7+4 haftalıkken duydumHanımefendi siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
Maşallah..Ben 7+4 haftalıkken duydum
Amin aminMaşallah..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin