Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 hafta 2 günlük, 6 haftanın içindesiniz yani. Genelde 6+ ya da 7+ gibi duyuluyor kalp atışı5+2 kaç haftalık oluyor
Son adetim 1 NisanSon adetiniz ne zamandı
5 hafta 2 günlük yani. Tebrikler , sağlıkla gelsin inşallah bebeğin5+2 kaç haftalık oluyor
Doktor pazarteside duymazsam eğer sonlandiracagim dedi ve çok üzüldüm bebeğimin alınmasını istemiyorum5 hafta 2 günlük, 6 haftanın içindesiniz yani. Genelde 6+ ya da 7+ gibi duyuluyor kalp atışı
Teşekkür ederim amin ihsallah doktor pazartesi gel dedi eğer duymazsa gebeliği sonlandiracakmis5 hafta 2 günlük yani. Tebrikler , sağlıkla gelsin inşallah bebeğin![]()
İyi de erken daha neden o kadar negatif konuştu ki? Ben de sizinle aynı gün gittim doktor bu haftada sadece kese görürüz o da haftasına uygun dedi kapattı ultrasonu başka bi şeye bakmadı bileDoktor pazarteside duymazsam eğer sonlandiracagim dedi ve çok üzüldüm bebeğimin alınmasını istemiyorum
Evett bende öyle düşünüyorum daha erken belki kalbi ilerleyen haftalarda duyulacak böyle deyip benimde moralimi bozdu 8.haftasinda bile duyan varmış kalp atışınıİyi de erken daha neden o kadar negatif konuştu ki? Ben de sizinle aynı gün gittim doktor bu haftada sadece kese görürüz o da haftasına uygun dedi kapattı ultrasonu başka bi şeye bakmadı bile
Bazı doktorların garantili ilerlemesini anlıyorum ama moral bozuyorlar bazıları gerçekten. Siz streslenmeyin hiçEvett bende öyle düşünüyorum daha erken belki kalbi ilerleyen haftalarda duyulacak böyle deyip benimde moralimi bozdu 8.haftasinda bile duyan varmış kalp atışını
Evet öyle de ben de stres yaptım ister istemez acaba başka doktora mi gitsemBazı doktorların garantili ilerlemesini anlıyorum ama moral bozuyorlar bazıları gerçekten. Siz streslenmeyin hiç
2 gün varsa aralarında gayet iyiArtışım iyi mi acaba 23-78-259 adet günüm yarın arkadaşlar
Evet iki gün var hepsiide hemen hemen aynı saat dilimde2 gün varsa aralarında gayet iyi
Oh oh gayet güzelEvet iki gün var hepsiide hemen hemen aynı saat dilimde
Çok teşekkür ederim marta kimyasal yaşadım ondan dolayı korkuyorum kese hemen hemen kaçta görünüyor acabaOh oh gayet güzel![]()
1500 ve üstü ama son adet tarihinize göre gitseniz daha iyi, 5.haftada görünürÇok teşekkür ederim marta kimyasal yaşadım ondan dolayı korkuyorum kese hemen hemen kaçta görünüyor acaba
Son adet tarihim 14 Nisan canım1500 ve üstü ama son adet tarihinize göre gitseniz daha iyi, 5.haftada görünür![]()
20'si gibi gitseniz kese görünür İnşallahSon adet tarihim 14 Nisan canım
Çok teşekkür ederim inşallah20'si gibi gitseniz kese görünür İnşallah![]()
Bugün ki değerim 715 normal mı artmış canım acaba20'si gibi gitseniz kese görünür İnşallah![]()