Herhalde internetten baktım şimdi de geç döllenme olmuşYani tarihinize göre 6+2'siniz zaten neden erken dedi bilemedim ben de
Her şeyi takarsanız çok strese girersiniz kuzucum. Kasık ağrısı normal dedim ya üstte :)Merhabalar 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım bitti önceden oluyordu şu an yok bu normal mi
Kasık agrim vardı ama şu an yok bu normal mi şu an olmamasıHer şeyi takarsanız çok strese girersiniz kuzucum. Kasık ağrısı normal dedim ya üstte :)
Onu da dedim bazen bazı belirtiler olabilir bazen gidebilir. 9 ay kasık ağrısı mide bulantısıyla yaşanmaz ki bazen gelecek bazen gidecekKasık agrim vardı ama şu an yok
Tamamdir çok teşekkür ederimOnu da dedim bazen bazı belirtiler olabilir bazen gidebilir. 9 ay kasık ağrısı mide bulantısıyla yaşanmaz ki bazen gelecek bazen gidecek
Canım en son 2 gün önce 715 çıkmıştı bugün 3015 çıktı normal mıBeta hcg ve diğer artan hormonlar yapıyor bulantıyı. Arada gitmesi de normal gidince de panik yapmayın :)
Gayet normal ama kandan takip etmeyin artık güzel ilerlemişCanım en son 2 gün önce 715 çıkmıştı bugün 3015 çıktı normal mı
Tamam çok teşekkürlerGayet normal ama kandan takip etmeyin artık güzel ilerlemiş
5+2 ne?Ha 5+2 yazmış arkadaş normal o zaman kalp atışı için erken
5 hafta 2 gün mü oluyor acaba ?5+2 kaç haftalık oluyor
Evet5 hafta 2 gün mü oluyor acaba ?
6 hafta 8 gün olmaz canım 7+1 olur duyulur inşallah, duyulmazsa biraz daha beklersiniz 8. Haftada duyanlar da varMerhabalar şu an 6 hafta 5 günlük hamileyim salı gün doktora gittiğimde 6 hafta 8 gün oluyor kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum ya duymazsa diye çok korkuyorum duymazsa gebeliği sonlandırmaz değil mi
Teşekkür ederim korkuyorum bir sorun çıkar diye evet 8.haftada duyanlarda varmış6 hafta 8 gün olmaz canım 7+1 olur duyulur inşallah, duyulmazsa biraz daha beklersiniz 8. Haftada duyanlar da var
Teşekkür ederim korkuyorum bir sorun çıkar diye evet 8.haftada duyanlarda varmış
Merhabalar bugün doktora gittim tam 7 hafta 4 günlük kalp atışlarıni duydum çok mutlu oldum herşey yolunda dedi kalp atışları da iyi dedi 4 hafta sonra tekrar gel dedi mide bulantım için de prilam diye bir
Teşekkür ederim 4 hafta sonra kaç haftalık oluyorMerhabalar bugün doktora gittim tam 7 hafta 4 günlük kalp atışlarıni duydum çok mutlu oldum herşey yolunda dedi kalp atışları da iyi dedi 4 hafta sonra tekrar gel dedi mide bulantım için de prilam diye bir ilaç verdi
Hayırlı olsunMerhabalar bugün doktora gittim tam 7 hafta 4 günlük kalp atışlarıni duydum çok mutlu oldum herşey yolunda dedi kalp atışları da iyi dedi 4 hafta sonra tekrar gel dedi mide bulantım için de prilam diye bir ilaç verdi
Tamamdır teşekkür ederim bayramdan sonra giderim büyük ihtimalHayırlı olsun11+4 olursunuz tam 4 hafta sonra bugün giderseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?