Beta HCG sonucum

gulsahgh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
96
14
3
27
Merhaba arkadaşlar ben 30 Nisan'da kan tahlili yaptırdım adetimin gecikmesi üzerine beta HCG sonucum 971 çıktı aile hekimim hamilesin dedi hamilelik var mı kizlarr

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-30-15-39-19-28_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 296
Evet öyle de 6 haftalik gebelikte olur mu bebekte bir sorun yoktur degil mi
Zaten çoğunda 6, bazılarında 7.haftada başlıyor. Çok artarsa prilam diye bi ilaç var doktor onu veriyor düzenli kullanırsanız azaltıyor bulantıyı. Normal ama panik yapmayın

Zaten çoğunda 6, bazılarında 7.haftada başlıyor. Çok artarsa prilam diye bi ilaç var doktor onu veriyor düzenli kullanırsanız azaltıyor bulantıyı. Normal ama panik yapmayın
Şimdi rahatladim bazilarida diyor ki mide bulantısı olması bebeğin büyügunu gosterirmis diyorlar sorun olsaydı zaten bulanmazdi diyorlar

Şimdi rahatladim bazilarida diyor ki mide bulantısı olması bebeğin büyügunu gosterirmis diyorlar sorun olsaydı zaten bulanmazdi diyorlar
Beta hcg ve diğer artan hormonlar yapıyor bulantıyı. Arada gitmesi de normal gidince de panik yapmayın :)

Tamamdır çok teşekkür ederim salı gün doktor randevum var ihsallah bir şey olmamistir bebişim iyidir
Bulantıdan korkmayın, kanama olmadığı sürece sorun yok vücudunuz bebeğe alışmaya çalışıyor. Karın kasık ağrıları bel ağrıları, bulantılar kusmalar hepsi normal

Bulantıdan korkmayın, kanama olmadığı sürece sorun yok vücudunuz bebeğe alışmaya çalışıyor. Karın kasık ağrıları bel ağrıları, bulantılar kusmalar hepsi normal
Tamamdır teşekkür ederim şu an 6+2 haftalık hamileyim ama doktor erken gebelik dedi kalp atışı duyulur mu peki yoksa 7 haftalık oluncami duyulur

Tamamdır teşekkür ederim şu an 6+2 haftalık hamileyim ama doktor erken gebelik dedi kalp atışı duyulur mu peki yoksa 7 haftalık oluncami duyulur
Duyulabilir muhtemelen ama garanti olsun derseniz 7.haftada gidin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…