2 gün önce 259 muydu evet gayet iyi artmış çok şükürBugün ki değerim 715 normal mı artmış canım acaba
Evet 259du çok şükür hep cevap verdiniz çok teşekkür ederim2 gün önce 259 muydu evet gayet iyi artmış çok şükür
En bilindik hamilelik belirtisi değil mi bu :))Benim midem çok bulanıyor mide bulantısı normal mi
Evet öyle de 6 haftalik gebelikte olur mu bebekte bir sorun yoktur degil miEn bilindik hamilelik belirtisi değil mi bu :))
Zaten çoğunda 6, bazılarında 7.haftada başlıyor. Çok artarsa prilam diye bi ilaç var doktor onu veriyor düzenli kullanırsanız azaltıyor bulantıyı. Normal ama panik yapmayınEvet öyle de 6 haftalik gebelikte olur mu bebekte bir sorun yoktur degil mi
Şimdi rahatladim bazilarida diyor ki mide bulantısı olması bebeğin büyügunu gosterirmis diyorlar sorun olsaydı zaten bulanmazdi diyorlarZaten çoğunda 6, bazılarında 7.haftada başlıyor. Çok artarsa prilam diye bi ilaç var doktor onu veriyor düzenli kullanırsanız azaltıyor bulantıyı. Normal ama panik yapmayın
Şimdi rahatladim bazilarida diyor ki mide bulantısı olması bebeğin büyügunu gosterirmis diyorlar sorun olsaydı zaten bulanmazdi diyorlar
Beta hcg ve diğer artan hormonlar yapıyor bulantıyı. Arada gitmesi de normal gidince de panik yapmayın :)Şimdi rahatladim bazilarida diyor ki mide bulantısı olması bebeğin büyügunu gosterirmis diyorlar sorun olsaydı zaten bulanmazdi diyorlar
Tamamdır çok teşekkür ederim salı gün doktor randevum var ihsallah bir şey olmamistir bebişim iyidirBeta hcg ve diğer artan hormonlar yapıyor bulantıyı. Arada gitmesi de normal gidince de panik yapmayın :)
Bulantıdan korkmayın, kanama olmadığı sürece sorun yok vücudunuz bebeğe alışmaya çalışıyor. Karın kasık ağrıları bel ağrıları, bulantılar kusmalar hepsi normalTamamdır çok teşekkür ederim salı gün doktor randevum var ihsallah bir şey olmamistir bebişim iyidir
Tamamdır teşekkür ederim şu an 6+2 haftalık hamileyim ama doktor erken gebelik dedi kalp atışı duyulur mu peki yoksa 7 haftalık oluncami duyulurBulantıdan korkmayın, kanama olmadığı sürece sorun yok vücudunuz bebeğe alışmaya çalışıyor. Karın kasık ağrıları bel ağrıları, bulantılar kusmalar hepsi normal
Tamamdır teşekkür ederim şu an 6+2 haftalık hamileyim ama doktor erken gebelik dedi kalp atışı duyulur mu peki yoksa 7 haftalık oluncami duyulur erken gebelik nasıl oluyor
Duyulabilir muhtemelen ama garanti olsun derseniz 7.haftada gidin tabiiTamamdır teşekkür ederim şu an 6+2 haftalık hamileyim ama doktor erken gebelik dedi kalp atışı duyulur mu peki yoksa 7 haftalık oluncami duyulur
Duyulabilir muhtemelen ama garanti olsun derseniz 7.haftada gidin tabii
Salı gün randevum erken gebelik dedi o nasıl oluyorDuyulabilir muhtemelen ama garanti olsun derseniz 7.haftada gidin tabii
Son adet tarihiniz ne zamanSalı gün randevum erken gebelik dedi o nasıl oluyor
Salı gün randevum var erken gebelik dedi o nasıl oluyor
1 NisanSon adet tarihiniz ne zaman
Yani tarihinize göre 6+2'siniz zaten neden erken dedi bilemedim ben de1 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?