- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
Senin ikiz olabilirMerhaba. Bende tüp bebek transferinden 12 gün sonra kan verdim. Beta hcg 302 çıktı. Aynı tarihte transfer yaptırdığımız bir arkadaşımın ise 175. İkimizin arasında neden fark var bilen var mı acaba? İkimizde biraz kafaya taktık. O düşük diye ben yüksek diye..
Bilmiyorum. Bugün de tekrarladım testi 1347 çıktı. 2 gün sonra kese için gidicem. 2 günde 302den 1347ye çıkması şaşırttı beni açıkçası. Kötü bir durum olma ihtimali var mıdır sizceSenin ikiz olabilir
İkiz büyük ihtimalleBilmiyorum. Bugün de tekrarladım testi 1347 çıktı. 2 gün sonra kese için gidicem. 2 günde 302den 1347ye çıkması şaşırttı beni açıkçası. Kötü bir durum olma ihtimali var mıdır sizce
Bugün beta hcg için kan verdim. Adete 2 gün var kaç çıkmalı gebelikten şüphelenmem için bilginiz var mı? Sonuç sabah çıkacak. Son bir haftadır başım dönüyordu başka bir hastalık var diye tedirgin oldum. Kan verdimGecıkme var mıydı
YUMURTALadıgınz tarıhe bagli çift rakam çıkması iyi umarım pozitif cıkarBugün beta hcg için kan verdim. Adete 2 gün var kaç çıkmalı gebelikten şüphelenmem için bilginiz var mı? Sonuç sabah çıkacak. Son bir haftadır başım dönüyordu başka bir hastalık var diye tedirgin oldum. Kan verdim
Tamamdır inşallah nasip olur bu ay. Sağolun.YUMURTALadıgınz tarıhe bagli çift rakam çıkması iyi umarım pozitif cıkar
<1.20 çıkmış. Gebelik yok mu demek artabilir mi? Bat 2 gün sonraYUMURTALadıgınz tarıhe bagli çift rakam çıkması iyi umarım pozitif cıkar
Merhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün de kan verdim beta hcg 59.65 çıktı. İyi mi acaba sonucum?
Merhaba. Bende tüp bebek transferinden 12 gün sonra kan verdim. Beta hcg 302 çıktı. Aynı tarihte transfer yaptırdığımız bir arkadaşımın ise 175. İkimizin arasında neden fark var bilen var mı acaba? İkimizde biraz kafaya taktık. O düşük diye ben yüksek diye..
<1.20 çıkmış. Gebelik yok mu demek artabilir mi? Bat 2 gün sonra
Yükselme ihtimali yok mubu sonucun iyisi kötüsü olmaz ki 5 üzeriyse pozitiftir. 2 gün sonra tekrarlayın düzgün yükseliyor mu bakılsın?
Yükselme ihtimali yok mu
17 AralıkSizin değer ölçülebilir değerin altında. Son adet tarihi nedir?
HAstaneden hastaneye fark olabiliyor başka hastanede 0.200 çıkıp yükselende oluyor en alt sınır 1.20 se düşük bir ihtimal gebe kalman umarım yukselir<1.20 çıkmış. Gebelik yok mu demek artabilir mi? Bat 2 gün sonra
17 Aralık
Teşekkür ederimdaha erken gebelik için. Ayın 17sinde tekrarlayın regl olmazsanız.
Teşekkür ederimdaha erken gebelik için. Ayın 17sinde tekrarlayın regl olmazsanız.
3 gün sonra tekrarladık. Benim sonucum 1347 arkadaşımın 475 idi. Ona bir hafta sonra tekrar kan verin dediler beni ise yarın için keseyi görmeye çağırdılar. Aynı zamanlı transfer yaptırıp böyle farklı ilerlediği için kafaya takmıştık..bu büyük bir fark değil ki beta hcg için olabilir böyle şeyler değere takılmayın 2 günde 1 tekrarlayın artış önemli.
Kafanıza neden takıyorsunuz ikinizde anlamadım? Herkesin bünyesi farklı sen hızlı ilerlersin ben yavaş ama ikimizde ilerleriz3 gün sonra tekrarladık. Benim sonucum 1347 arkadaşımın 475 idi. Ona bir hafta sonra tekrar kan verin dediler beni ise yarın için keseyi görmeye çağırdılar. Aynı zamanlı transfer yaptırıp böyle farklı ilerlediği için kafaya takmıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?