- 21 Eylül 2021
- 8
- 1
- 1
- 24
Hala adet veya her hangi bir kanama yasamadım doktor kimyasal dedi yükselmez dedi ama hla kanama yok2. Degerim 140 3. Degerim 392 çıktı . Bu cuma dr gidicem inşallah kese görünüür . İnşallah sizede tekrar nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala adet veya her hangi bir kanama yasamadım doktor kimyasal dedi yükselmez dedi ama hla kanama yok2. Degerim 140 3. Degerim 392 çıktı . Bu cuma dr gidicem inşallah kese görünüür . İnşallah sizede tekrar nasip olur
Sizin yüksek ya bencede hamilesin ben aşılama oldum 9. Günüm ve kan testim 1.61 çıktı negatif dedim doktor bekleyin 15. Gün test yapın dedi umudum yok çok üzgünüm dualarınıza talibimMerhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
İnşallah istedigin olur cnmSizin yüksek ya bencede hamilesin ben aşılama oldum 9. Günüm ve kan testim 1.61 çıktı negatif dedim doktor bekleyin 15. Gün test yapın dedi umudum yok çok üzgünüm dualarınıza talibim
Düzenli artış varmı diye bakaçaktırcuma test yapıştım 1.61 pazartesi yani bugün yaptım 41.22 evet pozitif ama doktorum neden Çarşamba bir daha test yap dedi
1.66 ne zaman çıktı bata kaç gün kala?İlk önce 1.66 sonra 41. 23 iki gün sonra 137. En son da 366 çıktı
bende adetime 4 gün kala test yaptırdım beta 5.47 çıktı bugün adet olmam gerekli .. adet olacak gibi şişkinlik kasık ve bel ağrılarım var yarın sabah tekrar kan vericem umarım bizimde yükselişimiz olur ve bebekler tutunurMerhaba adetim 5 gün gecikti .idrar testi pozitif çıkınca kan verdim 49 çıktı. Bekleyelim dedi .Haftaya tekrar gideceğim. Var mı kızlar aranızda böyle olan .Çok kötü bir durummus
Hayırlı olsun canım benim Râbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallâh..Bende 14,35 ile öğrendim sizinki çok çok iyi hiç endişelenmeyin duâ edin)Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
Benim 14,35 çıkmıştı sizinki iyi.. Hayırlı olsunMerhaba adetim 5 gün gecikti .idrar testi pozitif çıkınca kan verdim 49 çıktı. Bekleyelim dedi .Haftaya tekrar gideceğim. Var mı kızlar aranızda böyle olan .Çok kötü bir durummus
Ne yaptınız sonuç ne? Benimde böyleydi dış gebelik kimyasal değilse eğer yükseliyor değerMerhaba adetim 5 gün gecikti .idrar testi pozitif çıkınca kan verdim 49 çıktı. Bekleyelim dedi .Haftaya tekrar gideceğim. Var mı kızlar aranızda böyle olan .Çok kötü bir durummus
Vajinal ultrasonla göremediNe yaptınız sonuç ne? Benimde böyleydi dış gebelik kimyasal değilse eğer yükseliyor değer