• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonuçum 47 arkadaşlar . Bakar mısınız?

Amin inşallah.
Haftaya salı günü gel dedi doktor, keseyi görmek için.
Sizce bu süreçte hala 2 günde bir test olmalı mıyım? Yoksa yeter mi
Siz keseyi gördünüz mü? Bir de değeriniz kaçtı?

Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi:KK43: inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
2 gün sonra testi tekrar edin şimdiden endişelenmeyin 2 kat artması gerekiyor

Vajinal ultrasonla bakti keseyi göremedi. çok da umutsuz konuştu. Olsa görürdük gibi :KK43:Acaba gorunmeyebilir mi ? 50 olan değer 1 haftada normal ilerleyisiyle 600 700 olmalı. Anlamadım :KK43:Ne zor bir sürecmiş. Ya dese hamile değilsin ona bile razı oluyorum .böyle belirsizlik çok zor.
Kaç haftalık şimdi peki. Geç döllenmedi olabiliyo ya

Selamlaar,

1 Kasım'da 674 çıkmıştı, bugün dayanamayıp tekrar baktırdım ve 1624 çıktı :halay: :KK49:

Tek kan tahlili ile böyle sizi yönlendirmesi yanlış bence merak etmeyin 5 üstü değer pozitif ama artışı önemli tabi iki gün sonra tekrarla bide ilk zamanlar bende de adet gibi ağrı sancı çok olmuştu her seferinde kesin adet oldum kanamam var diye lavaboya gittim normal
Merhaba benim adet gunum bugun yani 6.6 yaziyordu kan sonucumda ve gecen ay dogum kontrol hapi vermisti doktor kanim durmuyordu diye yani ben bugun diye biliyorum adet gunumu aski gunume gore sizce gebelik vaemi

Back
X