• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu

beyza1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
12
2
1
25
Kızlar adetime 6 gün kala beta hcg verdim doktora genel kontrole gitmiştim doktor adete 6 gün kala çıkar dedi o yüzden vermiş oldum bugün sonucum çıkmış 2 olarak 10 altı gebe değil diyor ama ben 4 ay önce özelde verdiğimde 0,100 negatif çıkmıltı şuan 2 acaba gebelik olma durumu olur mu adet günüme daha var diye düşük çıkmış mıdır ? Ben gibi adet öncesi böyle çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu? Ay böyle ikilemde insana stresten başka bir şey değil 😞bir düşüğüm oldu 7 ay önce 3 aydır tekrar istiyoruz ama durumlar bu
IMG_1997.jpeg

merhaba kızlar yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçtikten sonra göğüs ağrısı ve bir iki defa hafif kasık batmasından şüphelenip kan testi verdim. Adetime 6 gün varken bu şekilde çıktı yeni oluşan bir gebelik mi var

Eklentiler

• IMG_4993.jpeg
    IMG_4993.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 86
merhaba kızlar yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçtikten sonra göğüs ağrısı ve bir iki defa hafif kasık batmasından şüphelenip kan testi verdim. Adetime 6 gün varken bu şekilde çıktı yeni oluşan bir gebelik mi var
evettt cok cok yenı ınsallah saglıklı guzel bır gebelık gecırırsın :)

Kızlar tekrardan merhaba ☺️ 18 Aralık saat 9 gibi kan verdim ve 9,65 çıkmıştı.Bugün tekrardan kan verdim 6 gün sonra 281 çıktı.Katlama hızı bana normal gelmedi ama böyle olanlar varsa yazabilirse çok sevinirim 🙏🏻

Massallah gözünüz aydın benim reglim hiç şaşmaz ama 2 gun geciktim kan verdim bugün ve <5,0 çıktı negatif anlamadim gercekten

Back