Beta Hcg Sonuçlarımı Değerlendirir misiniz ?

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Merhaba arkadaşlar, 14 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Beklenen adet günüm bugündü, ama ben sabırsız davranıp önceden kan testi yaptırdım. Değerleri sizlerle aşağıda paylaşıyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Doktor randevum cuma günü o güne kadar biraz sabırsızım.

6 nisan regle 4 gün kala - 26
8 nisan regle 2 gün kala - 90
10 nisan (bugün regl günüm) - 265

2 kattan daha çok artmış her seferinde o yüzden biraz korktum açıkçası dış gebelik olabilir mi diye. Dış gebelik belirtileri olarak söylenen şeyler yok çok şükür ama çok merak ediyorum. 2 kez kimyasal oldu o yüzden artık bebeğimi de kaybetmek istemiyorum.

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimiz sağlıklı bebeklere sahip olalım inşallah.

Canım benim de çok hızlı artı ama sorun yok pazartesi keseyi gördük...inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına.. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Canim benimde ilk gebeligim.. Doktor bende de dış gebelik sandı.. Çünkü gebelik kesinlesince test yapildi 1040dan 4gunsonra 8000küsürlere çıkınca telas yaptı doktor.. Vajinal kontrol yaptı.. Normal gebelik dedi bana.. Yani bence artislarda kesin bisey degil.. Ultrasonda keseyi kalp atışını görünce hersey yoluna giriyor.. Sen ne kadar içini ferah tutarsan o kadar iyi olur.. Kendini üzme..bebis de uzulmesin

Sağolun arkadaşlar içime su serptiniz, dilerim zaman çabuk geçer keseyi görürüz kalp atışını duyarız. Çok teşekkür ediyorum.

Canim ben dis gebelik gecirdim degerlerim 43tu ilk sonra 750 falan oldu sonra hic 2 katina cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…