• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG sonuç

Yasemin Sungur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
2
1
1
23
Merhaba herkese iyi günler
24 aralıkta beta hcg testi yaptırdığımda sonucum 5.78 çıkmıştı

Bugün (28 Aralık) yaptırdığım testte sonucum 183 çıktı

Adet günüm normalde bugün fakat halen başlamadı

Acil doktoru 183 sonucu için bişey diyemem belli değil 5-10 gün sonra bakmak lazım dedi fakat çok ilgisiz bir hekimdi güvenemedim. Sizce bu sonuç pozitif midir?
1000086079.jpg

Acil doktoru 183 sonucu için bişey diyemem belli değil 5-10 gün sonra bakmak lazım dedi fakat çok ilgisiz bir hekimdi güvenemedim. Sizce bu sonuç pozitif midir? Eki Görüntüle 3527986
Doktorun doğru söylüyor betanın artma seviyesine bakmak gerekiyor

Acil doktoru 183 sonucu için bişey diyemem belli değil 5-10 gün sonra bakmak lazım dedi fakat çok ilgisiz bir hekimdi güvenemedim. Sizce bu sonuç pozitif midir? Eki Görüntüle 3527986
Hamilesiniz tebrik ederim 🌸2 günde bir kan verin iki katı artıyorsa sağlıklı Gebeliktir korkmayın

hamilesiniz tebrik ederim belirtileriniz nelerdi ne zaman basladi
Çok teşekkür ederim 🙏 Açıkçası neredeyse hiç belirti olmadı sadece planlı bi gebelik olduğu için sürekli test yapıyordum ilk kan testimi verdiğimde 5.78 çıkınca üzülmüştüm fakat dün erken gebelik testi yaptığımda 2. Çizgi silik bir şekilde gözüktü bundan dolayı bugün tekrar kan testi verdim ve sonuç 183 çıktı 🙏

Back
X