Şuan çok çok minik ve çok erken. Belirtilerim: kahverengi akıntım oldu adet olmadan 10 gün önce. Ve de hastalığım 5 gün geçti.Tebrik ederimbu kadar erken nasıl öğrendiniz belirtiletiniz neydi
Hamilesin kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kadın Doğumcuya gidersen senin için daha iyi olur. Eczaneden hemen folik asit al kullanmaya başlaŞuan çok çok minik ve çok erken. Belirtilerim: kahverengi akıntım oldu adet olmadan 10 gün önce. Ve de hastalığım 5 gün geçti.
Tebrik ederim peki agrı felan olmadı mı kasıktaŞuan çok çok minik ve çok erken. Belirtilerim: kahverengi akıntım oldu adet olmadan 10 gün önce. Ve de hastalığım 5 gün geçti.
Daha çok yeni olduğu için çok bir belirti yaşamıyorum açıkçası. Reglden 10 gün önce kahverengi lekelenme oldu birde âdetim gecikti. Çok teşekkürler cnm benimAy belirtileriniz neydi rica etsem söylermisiniz hayırlı olsun inşallah
Hamilesin kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kadın Doğumcuya gidersen senin için daha iyi olur. Eczaneden hemen folik asit al kullanmaya başlabizler içinde dua edersen çok sevinirim
Teşekkürler cnmTebrik ederim peki agrı felan olmadı mı kasıkta
Gögüslerinizde
Amin canım inşallah hayırlısıyla nasip etsin RabbimRabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ya darısı bana
Lütfen cevap verir misiniz. Benim adetim 3 gün geçti dün kan verdim Beta 18.2 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim doktor var veya yok diyemeyiz dedi bana nasıl yükseldi ne zaman 6.5 tu çok endişeliyim nolur cevap verinBende 6.5 ken öğrendim beta değerim simdi 8 hafta olduk kalp atışını da duyduk sanada hayırlı olsun canimm sağlıkla kucağımiza aliriz insallah
Benim değerlerimLütfen cevap verir misiniz. Benim adetim 3 gün geçti dün kan verdim Beta 18.2 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim doktor var veya yok diyemeyiz dedi bana nasıl yükseldi ne zaman 6.5 tu çok endişeliyim nolur cevap verin
Benim degerlerim bu şekilde arttıLütfen cevap verir misiniz. Benim adetim 3 gün geçti dün kan verdim Beta 18.2 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim doktor var veya yok diyemeyiz dedi bana nasıl yükseldi ne zaman 6.5 tu çok endişeliyim nolur cevap verin
Çok teşekkür ediyorum rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤ bat ne zamandı sizin 6.5 ne zaman çıktı bneim gecikmenin 3.günü 18.2 çıktı kimyasal felan olabilir mi iki gündür yerde mi geziyorum gökte mi belli değil o kadar canım sıkkın kiBenim degerlerim bu şekilde arttı
14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
18.01.2021 49.81
20.01.2021 147.81
23.01.2021 714
30.01.2020 9324 ben 7..haftada kalp atışını duydum
O kadar merak edeceğinize gidin kan verin bence.İki katı olduysa sağlıklı gebeliktir.İki hafta beklemeyin bence çok uzun süre stresten bebegede zarar verirsnizÇok teşekkür ediyorum rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤ bat ne zamandı sizin 6.5 ne zaman çıktı bneim gecikmenin 3.günü 18.2 çıktı kimyasal felan olabilir mi iki gündür yerde mi geziyorum gökte mi belli değil o kadar canım sıkkın ki
Zaten verecektm yasaktan dolayı çıkamadım yarın vercem değer düşük geldi bana o yüzden kafaya takıyorumO kadar merak edeceğinize gidin kan verin bence.İki katı olduysa sağlıklı gebeliktir.İki hafta beklemeyin bence çok uzun süre stresten bebegede zarar verirsniz
Canım hamileligin ne durumda cevap verirsen sevinirim benimde ilk gebeliğim de dış gebelik oldu ve bir tupum alında sonra rahim filmi sonrasında bir oğlum oldu şu an 2 buçuk yaşında adetime beş gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda 16.66 çok korkuyorum dış gebelik olur diyeKızlar merhaba bende hamilelik belirtileri vardı dün kan verdim ve bugün beta HCG 37.5 çıktı ebe var dedi. Ama 2 hafta felan daha bekleyecem daha çok yeniymis inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?