• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap verir misiniz. Benim adetim 3 gün geçti dün kan verdim Beta 18.2 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim doktor var veya yok diyemeyiz dedi bana nasıl yükseldi ne zaman 6.5 tu çok endişeliyim nolur cevap verin 🌹🌹🌹
Canım hamileligin ne durumda şu an benimde 16.66 çıktı bende senin gibi endişeliyim kan verdin mi lütfen cevap ver

Canım hamileligin ne durumda şu an benimde 16.66 çıktı bende senin gibi endişeliyim kan verdin mi lütfen cevap ver
Yok vermedim yarın vercem sizin değer normal adetten önce vermişsin adet öncesine göre o değer normal benimki gecikmenin 3.günü çıktı o şekilde.

Bende 6.5 ken öğrendim beta değerim simdi 8 hafta olduk kalp atışını da duyduk sanada hayırlı olsun canimm sağlıkla kucağımiza aliriz insallah
Merhaba bende Allah’a şükür evde pozitifi gördüm ve kan verdim 4930 çıktı sizce ne kadarlıktır şu an doktorlar izinde gidemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸

Lütfen cevap verir misiniz. Benim adetim 3 gün geçti dün kan verdim Beta 18.2 çıktı sağlık ocağında kan vermiştim doktor var veya yok diyemeyiz dedi bana nasıl yükseldi ne zaman 6.5 tu çok endişeliyim nolur cevap verin 🌹🌹🌹
Sonucunuz ne oldu acaba?Bende ılk ogrendıgımde 15 tı adetımden 2 gun sonra,şuanda 925,haftaya keseyı görmeye gıdecegız ınsallah ordadır😊

Sonucunuz ne oldu acaba?Bende ılk ogrendıgımde 15 tı adetımden 2 gun sonra,şuanda 925,haftaya keseyı görmeye gıdecegız ınsallah ordadır😊
Şükür sağlıklı bir şekilde ilerliyor. 16 haftalık olduk. Rabbim gönlünüze göre versin. 🤲🏻 🌹

Back