Doktor korun dedi ama ben çevremi dinleyip korunmadım kürtaj sonrası hemen gebelik oluo diyeKorunmadınız mı?
Galiba kimyasal gebelik bu. Ama doktor neden söylememiş anlamadım.Merhaba başıma çok saçma bişey geldi şuan kafayı yemek üzereyimbaşına böyle bişey gelen var mı yardımcı olun lütfen fikriniz yazın.. Ben 6 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalbi durdu diye kürtajla aldırdım aradan tam 1 ay geçti 6 haziranda öylesine test yaptım pozitif çıktı çıkcaqını düşünmedim şok oldum sonra kan vermeye gittim o gün 18 çıktı kan degerim Doktor 5 gün snra gel dedi buqün gittim ama gebelik görmediqini söyledi ve bana adet olmam için ilaç verdi ama tekrar kan aldı emin olmak için kanım 24 çıktı yükselmiş 5 gün içinde ama çok az yükselmiş gebelik olmasa düşmesi lazımdı olsa bu kadar az yükselmezdi ne demek oluo bu şimdi hamilesiyim değilmiyim
İnşallah kötü bi sonuç olmaz kimyasal gibi duruyo. Korunmak beden değil ruh sağlığımız için böhle durumlarda. Psikolojinizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var.Doktor korun dedi ama ben çevremi dinleyip korunmadım kürtaj sonrası hemen gebelik oluo diye
6 ay kadar önce kimyasal gebelik geçirdim ben de. İlk kan testimde sonuç 231 di. 2 hafta sonra tekrar test yaptık 792 çıktı. Doktor ultrasonda da bsey göremedi. Kimyasal gebelik dedi doktor. 2-3 gün sonra da kanama olup düştü zaten. Seni üzmek istemem ama bu Da öyle gibi görünüyorMerhaba başıma çok saçma bişey geldi şuan kafayı yemek üzereyimbaşına böyle bişey gelen var mı yardımcı olun lütfen fikriniz yazın.. Ben 6 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalbi durdu diye kürtajla aldırdım aradan tam 1 ay geçti 6 haziranda öylesine test yaptım pozitif çıktı çıkcaqını düşünmedim şok oldum sonra kan vermeye gittim o gün 18 çıktı kan degerim Doktor 5 gün snra gel dedi buqün gittim ama gebelik görmediqini söyledi ve bana adet olmam için ilaç verdi ama tekrar kan aldı emin olmak için kanım 24 çıktı yükselmiş 5 gün içinde ama çok az yükselmiş gebelik olmasa düşmesi lazımdı olsa bu kadar az yükselmezdi ne demek oluo bu şimdi hamilesiyim değilmiyim
Net bişey dese kafamda rahatlıcak ama demedi pazartsi tekrr gitcem ama pazartsiye kadar nasıl beklicemGaliba kimyasal gebelik bu. Ama doktor neden söylememiş anlamadım.
2 yıllık tedaviyle olmuştu bu bebekte kaybettikten snra ewt psikolojik olarak bittim zaten yıprandım çevremdekilerd hemen oluo tekrar diyince korunmadım işteİnşallah kötü bi sonuç olmaz kimyasal gibi duruyo. Korunmak beden değil ruh sağlığımız için böhle durumlarda. Psikolojinizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var. ☹
pazartsiye kadar kafamda kurup içim içimi yiceqine şimdi biliyim en azından nolcaqını6 ay kadar önce kimyasal gebelik geçirdim ben de. İlk kan testimde sonuç 231 di. 2 hafta sonra tekrar test yaptık 792 çıktı. Doktor ultrasonda da bsey göremedi. Kimyasal gebelik dedi doktor. 2-3 gün sonra da kanama olup düştü zaten. Seni üzmek istemem ama bu Da öyle gibi görünüyor
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.. doktora o ihtimali sordum ilkten kalma olabilr mi diye bana hayır dedi büyük ihtimal kimyasalArkadaşım geçmiş olsun öncelikle yanlış anlamadıysam bir ay sonra test yaptığını yazmışsın iki seçenek var biri Muhtemelen geçen ayki Bthcg çıkmıştır çünkü betanın düşmesi bazen bir ayı bulur hatta geçer yada Kimyasal gebelik olmuştur ama birinci seçenek Baskın Bana kalırsa Allah yeniden gebe kalmanı nasipnetsim tez zamanda
Kimyasalın arkası gebelik oluyor yüksek ihtimal bende kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra hamile kalmıştım Hayırlısı olsun canım Allah hayırlı evlat nasip eylesinAllah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.. doktora o ihtimali sordum ilkten kalma olabilr mi diye bana hayır dedi büyük ihtimal kimyasal
Sabret canım,zor şeyler yaşamışsın ama en azından hamile kalabiliyorsunuz herşeyde bir hayır vardır demek lazım. Allah’a dua etNet bişey dese kafamda rahatlıcak ama demedi pazartsi tekrr gitcem ama pazartsiye kadar nasıl beklicem
Merhaba başıma çok saçma bişey geldi şuan kafayı yemek üzereyimbaşına böyle bişey gelen var mı yardımcı olun lütfen fikriniz yazın.. Ben 6 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalbi durdu diye kürtajla aldırdım aradan tam 1 ay geçti 6 haziranda öylesine test yaptım pozitif çıktı çıkcaqını düşünmedim şok oldum sonra kan vermeye gittim o gün 18 çıktı kan degerim Doktor 5 gün snra gel dedi buqün gittim ama gebelik görmediqini söyledi ve bana adet olmam için ilaç verdi ama tekrar kan aldı emin olmak için kanım 24 çıktı yükselmiş 5 gün içinde ama çok az yükselmiş gebelik olmasa düşmesi lazımdı olsa bu kadar az yükselmezdi ne demek oluo bu şimdi hamilesiyim değilmiyim
Amin canım Allah razı olsunKimyasalın arkası gebelik oluyor yüksek ihtimal bende kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra hamile kalmıştım Hayırlısı olsun canım Allah hayırlı evlat nasip eylesin
Allah razı olsun canım kimseyi ewlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese nasip etsin inşallahSabret canım,zor şeyler yaşamışsın ama en azından hamile kalabiliyorsunuz herşeyde bir hayır vardır demek lazım. Allah’a dua et
Bana mucizeler uğramazYeniden hamile kalmışsınız, evet değerler çok düşük belki kimyasal da olabilir , ama mucizeler olmuyor değil Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.
Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucaqına alırsınVe simdi ikinci bebegi istiyoruz adetim 12 gun gecti 11 cikti kan 1 gun ara ile 34 civari cikti ultrasonda bisi gozukluyor dr muhtemelen gec dollenme bekliyelim dedi artis iyimi dedim iyi ama suan bisi demem icin erken dedi pazartesi yine kan vericem beta yuksek cikarsa dr ra gidicem ins kalp kese gorurum hepsini adetim gecikeli son adet tarihime gore suan 42. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?