• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta-hcg sonuç

Canım merhaba bende geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım bugün 40 gün henüz adet olmadım belirtilerin neydi
Ve simdi ikinci bebegi istiyoruz adetim 12 gun gecti 11 cikti kan 1 gun ara ile 34 civari cikti ultrasonda bisi gozukluyor dr muhtemelen gec dollenme bekliyelim dedi artis iyimi dedim iyi ama suan bisi demem icin erken dedi pazartesi yine kan vericem beta yuksek cikarsa dr ra gidicem ins kalp kese gorurum hepsini adetim gecikeli son adet tarihime gore suan 42. Gun

3 gün önce idrar testi yaptım hafif,,2 çizgi vardı kan testi pzrtesi günü gidicem
Bend yapmıştım kürtajdan 1 ay snra hafif silik çizgi çıktı kan verdim kanda Da çıktı ama sonra doktor dediki kürtajdan kalma umarım seninki öyle değildir 🤲

Bend yapmıştım kürtajdan 1 ay snra hafif silik çizgi çıktı kan verdim kanda Da çıktı ama sonra doktor dediki kürtajdan kalma umarım seninki öyle değildir 🤲
[/ İnşallah canım benim yaklaşık on gündür bel bacak kaşık ağrılarım var seninde varmiydi adet ağrısı gibi

Aynn cnm vardı ama hastalandım ben ondanmış o agrılar canım

Benimde çok ağrılarım var adet gelceksede gelsin bı an önce çok sıkıldım bu belirsizlikten
Anlıya biliyom seni canım çok zor durum bend yaşadım aynısını🙄 umarım senin için hayırlsı olur burda seni ümitlendirmek istemiom kesin vardır diye en garanti hastane ben çok ümitlenmiştim çünkü kürtaj sonrası hemen kalınıo kesin vardır diye çevrem baya ümitlendirmişti snra hayal kırıklıqı yaşadım🤷‍♀️

Haklısın canım bende öle düşünüyorm sonra insan daha çok üzülüyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Haklısın canım bende öle düşünüyorm sonra insan daha çok üzülüyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Aminnn canım ama ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan vermiştim kan😬 sonucu yaz merak ettim 🙈

Canım merhaba bende geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım bugün 40 gün henüz adet olmadım belirtilerin neydi
Üsüme birden ates basmasi ,sulu akinti ,kabiz, sık idrara cikma . Adet gecince de sol kasigimda damar cekilmesi gbi ic bacagima zonklayan bisi oldu hatta o gun kahve rengi akinti geldi bi kere devami yok . Bakalim bugun birdaha kan vericem insallah yukselmistir. Birde icimden hava gelmesi migdemden .

Merhaba başıma çok saçma bişey geldi şuan kafayı yemek üzereyim😣 başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olun lütfen fikriniz yazın.. Ben 6 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalbi durdu diye kürtajla aldırdım aradan tam 1 ay geçti 6 haziranda öylesine test yaptım pozitif çıktı çıkcaqını düşünmedim şok oldum sonra kan vermeye gittim o gün 18 çıktı kan degerim Doktor 5 gün snra gel dedi buqün gittim ama gebelik görmediqini söyledi ve bana adet olmam için ilaç verdi ama tekrar kan aldı emin olmak için kanım 24 çıktı yükselmiş 5 gün içinde ama çok az yükselmiş gebelik olmasa düşmesi lazımdı olsa bu kadar az yükselmezdi ne demek oluo bu şimdi hamilesiyim değilmiyim 🙄
23martta kürtaj oldum ama ben evde düsürdügüm ıcın düsük yaptıgım tarıhten itibaren üc ay bekledım kürtajdan hesaplarsak ıkı ay ve hazıranda hamıle kaldım ama oda kimyasalmıs suan kanamam daha yenı bıttı kürtajdan kalan bega hcg degerın bır aya kadar senınle kalıyo ve yavas yavas düsüyo senın en az üc ay en fazla altı ay beklemen gerekırdı rahmın toparlanması ıcın eger kürtajdan kalma deger degılsede kımyasaldır canım benımde betam 3tü 40a yükseldı ve kanamam o gün basladı betam tekrar üce düstü acele etme kimyasalsa bekleme süren olmuyo ve kimyasaldan sonra hemen hamıle kalınıyor.

23martta kürtaj oldum ama ben evde düsürdügüm ıcın düsük yaptıgım tarıhten itibaren üc ay bekledım kürtajdan hesaplarsak ıkı ay ve hazıranda hamıle kaldım ama oda kimyasalmıs suan kanamam daha yenı bıttı kürtajdan kalan bega hcg degerın bır aya kadar senınle kalıyo ve yavas yavas düsüyo senın en az üc ay en fazla altı ay beklemen gerekırdı rahmın toparlanması ıcın eger kürtajdan kalma deger degılsede kımyasaldır canım benımde betam 3tü 40a yükseldı ve kanamam o gün basladı betam tekrar üce düstü acele etme kimyasalsa bekleme süren olmuyo ve kimyasaldan sonra hemen hamıle kalınıyor.
Bilgin için teşekkür ederim canım doktor kürtajdan kalma dedi adet oldum zaten snrasında bide doktor bana 3 ay korun dememişti bi ay demişti onuda dinlememiştim zaten😬 kürtaj sonrası hemen gebelik oluo dedikleri için hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️

Bilgin için teşekkür ederim canım doktor kürtajdan kalma dedi adet oldum zaten snrasında bide doktor bana 3 ay korun dememişti bi ay demişti onuda dinlememiştim zaten😬 kürtaj sonrası hemen gebelik oluo dedikleri için hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Rica ederim canım her doktor bır olmuyor ıste bırı bekle dıyo dıgerı hıc bekleme ama ıste ortada bı can gıdıyor olan bızım evlatlarımıza oluyor.Canım kürtaj ve kimyasal gebelıkten sonra hemen kalınır ıcımızı ferah tutalım bak ben hemen kaldım bıde sana bısey dıyecegım hormon testı yaptırcam ben bu adetımın ücüncü gününde gel dedı doktor ne sorunum varsa cıkacakmıs hanı tekrardan düsük kimyasal yasamamak ıcın önlem alcam sende doktorunla konusup yaptırabılırsın tekrar hamıle kalıp aynılarını yasamayalım ınsALLAH☺️

Rica ederim canım her doktor bır olmuyor ıste bırı bekle dıyo dıgerı hıc bekleme ama ıste ortada bı can gıdıyor olan bızım evlatlarımıza oluyor.Canım kürtaj ve kimyasal gebelıkten sonra hemen kalınır ıcımızı ferah tutalım bak ben hemen kaldım bıde sana bısey dıyecegım hormon testı yaptırcam ben bu adetımın ücüncü gününde gel dedı doktor ne sorunum varsa cıkacakmıs hanı tekrardan düsük kimyasal yasamamak ıcın önlem alcam sende doktorunla konusup yaptırabılırsın tekrar hamıle kalıp aynılarını yasamayalım ınsALLAH☺
Aaa iyi oldu bunu demen benm doktor bundan bahsetmedi hiç bakıyım adet olursam yapıyım bende canım ☺️

Aaa iyi oldu bunu demen benm doktor bundan bahsetmedi hiç bakıyım adet olursam yapıyım bende canım ☺
Tamam canım ama adetının ücüncü günü unutma doktor özellikle belırttı ona göre takıbını yap randevu al ☺️ İnşALLAH güzel haberler alırız, Rabbi’m yardımcısı olsun herkesın ☺️

Back