- Konu Sahibi Melina3425
Negatif sonucunuz malesef cunku adet gecikmesiyle yaptiginiz testte bu kadar yuksek cikmaz 19bin olmasi icin aylar gecmesi lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosya numarası değil de onay olabilir diye düşündüm bazen onay kodu yazar ya.. İnşallah hamilesindir ama öyle gözükmüyor sanki. Bir hastaneyi ara istersen, doktorun olmasa da laboratuvardan bilgi verirler negatif veya pozitif diye.Bilmiyorum ki dosya no fln üstte yaziyo ismimin olduğu yerde
Bnde ona şaşırdım diyorum olsada çoğul gebelik olur bakalım artıkNegatif sonucunuz malesef cunku adet gecikmesiyle yaptiginiz testte bu kadar yuksek cikmaz 19bin olmasi icin aylar gecmesi lazim
En son adetim 23 ekimdiO kadar zamanda boyle yuksek cikmaz diye düşünüyorum. Ben adetten 1 hafta sonra yaptırdığımda 1000 çıkmıştı
Yaptırdığınız yeri arasaniza ya da herhangi bir acil dr una sorunEn son adetim 23 ekimdi
Merkez de değiliz eşimin görevinden dolayı devlet hastanesi ydi cvp alabilir miyim kiYaptırdığınız yeri arasaniza ya da herhangi bir acil dr una sorun
Aciline ulasmaya calisinMerkez de değiliz eşimin görevinden dolayı devlet hastanesi ydi cvp alabilir miyim ki
Denicem :)Aciline ulasmaya calisin
Ne yaptiniz merak ettimDenicem :)
İlgin için teşekkür ederim sonuç negatif o değer deNe yaptiniz merak ettim
Çoğul gebelik mis canım ilgin için teşekkür ederim :)Ne yaptiniz merak ettim
İlgin için teşekkür ederim sonuç negatif o değer de
Çoğul gebelik mis canım ilgin için teşekkür ederim :)
O nasil oluyor anlamadimİlgin için teşekkür ederim sonuç negatif o değer de
Çoğul gebelik mis canım ilgin için teşekkür ederim :)
Erzurum nene hatun hastanesi doktorun isminden tanıdım hemşehriyiz
Erzurum damı yaşıyorsun:)Erzurum nene hatun hastanesi doktorun isminden tanıdım hemşehriyiz
Eksik yazmışım canım sonuç yazan yer ml gösteriyor diğer taraf değerim yüksek olduğu için büyük ihtimalle öyle dediSonuç ne anlamadım çoğul gebelik mi negatif mi
Ooo MaşaAllah çok güzel :)Eksik yazmışım canım sonuç yazan yer ml gösteriyor diğer taraf değerim yüksek olduğu için büyük ihtimalle öyle dedi
Eksik yazmışım çoğul olabilir dedi farklı bı doktor cnmsonuç negatif mi ?
çoğul gebelik mi ?
Teşekkür ederim sadece ara ara kanamam oluyor sadece beklicez artık hayırlısı olsun ztn beklenmedik bseydiOoo MaşaAllah çok güzel :)