- 12 Eylül 2024
- 69
- 23
- 34
-
- Konu Sahibi lavinya_lavinya
5 üstü gebelik kabul edilir ama çok arada bi değer. Yarın yeniden kan verirseniz anlarsınız eğer iki katı artmışsa gebeliğiniz kesinleşir :)Kızlar Beta hcg 5.88 olup daha sonra değerleri yükselen oldu mu? Bu testi dün akşam yaptırdım ama Dr gosteremedim. adetime 6 gün var bu konu hakkında deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?
evet 2 ay önce falan yaptırmıştım 0-2 çıkmıştıReferans aralığı 0-10 olduğundan biraz arada kalmış gibi aynı yerde daha önce beta baktırdınız mı o zamanki değere göre farklı çıktıysa pozitif olabilir
Benim 6.99 çıkmıştı. Doktor pozitif diyemeyiz çok arada bir değer dedi tekrar kan istedi. Maalesef düşük çıkmıştı. Umarım gönlünüze göre olur. Tekrar kan vermelisiniz bence.Kızlar Beta hcg 5.88 olup daha sonra değerleri yükselen oldu mu? Bu testi dün akşam yaptırdım ama Dr gosteremedim. adetime 6 gün var bu konu hakkında deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?
Evet hamileliğinizi son adet tarihine göre hesaplıyorsunuz. Siİn ki ne zamandı ? Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsunİlk defa beta hcg testi yaptırdım. Hamile miyim? Bendeki referans aralıklarına göre hamileyim galiba ama başka yerlerde çok farklı referans aralıkları var kafam karıştı. Çok tecrübesizim bu konuda
15 ağustos başlayıp 19 ağustosta bitti. İlk günü mü son günü mü dikkate alıyoruz acaba.Evet hamileliğinizi son adet tarihine göre hesaplıyorsunuz. Siİn ki ne zamandı ? Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
İlk günü dikkate alıyoruz . Hayırlı olsun 4+2 olmanız lazım15 ağustos başlayıp 19 ağustosta bitti. İlk günü mü son günü mü dikkate alıyoruz acaba.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinİlk günü dikkate alıyoruz . Hayırlı olsun 4+2 olmanız lazım
Cok geçmiş olsun Allah tekrar ayni acıyı yaşatmasın, bu akşam acile gidicem kan vermeye tekrar baktiricam birde dün akşam erken gebelik test yaptım silik çıktıBenim 6.99 çıkmıştı. Doktor pozitif diyemeyiz çok arada bir değer dedi tekrar kan istedi. Maalesef düşük çıkmıştı. Umarım gönlünüze göre olur. Tekrar kan vermelisiniz bence.
İnşallah yükselmiştir canımCok geçmiş olsun Allah tekrar ayni acıyı yaşatmasın, bu akşam acile gidicem kan vermeye tekrar baktiricam birde dün akşam erken gebelik test yaptım silik çıktı
Ne yaptınız kan verdiniz mi , sonuç ne ?Cok geçmiş olsun Allah tekrar ayni acıyı yaşatmasın, bu akşam acile gidicem kan vermeye tekrar baktiricam birde dün akşam erken gebelik test yaptım silik çıktı
birazdan kan vermeye gidicem bi aksilik çıkmazsaNe yaptınız kan verdiniz mi , sonuç ne ?
Güzel haberlerle gelin inşallahbirazdan kan vermeye gidicem bi aksilik çıkmazsa
gebelik testi yapmadılar maalesef kadın doguma yönlendirdiler sinir oldumGüzel haberlerle gelin inşallah
Özel hastane miydigebelik testi yapmadılar maalesef kadın doguma yönlendirdiler sinir oldum
devlet hastanesi özelede gitmek istemedim bi ton para alıyorlarÖzel hastane miydi