- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 28
- Konu Sahibi imasleeper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 inde olmam gerekiyorduadet gununuz ne kadar gecmişti
Normal değil yanihımmmm bıraz yavas ılerleyen bır gebelık
en ııyısı sız ıkı un sonra kan verın ıkı kat artıs varsa bır doktora gıdın ultrason ıcın
Ne alaka ya geç yumurtlamıştır geç döllenmedir. Saçmaladınız.hımmmm bıraz yavas ılerleyen bır gebelık
en ııyısı sız ıkı un sonra kan verın ıkı kat artıs varsa bır doktora gıdın ultrason ıcın
Korkmanıza gerek yok 2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde kan verin artış düzenliyse korkmayın insallah. Burda 5 değerle gebelik öģrenip güzelce devam eden var.Tecrübesi olan yok mu ? Hala muallaktayım yardım eder misiniz?
Sanırım en doğrusunu doktor bilir öyle değil miNe alaka ya geç yumurtlamıştır geç döllenmedir. Saçmaladınız.
Hepsi olabilir ama adet günüm gectı diye söledimNe alaka ya geç yumurtlamıştır geç döllenmedir. Saçmaladınız.
Bencede her kafadan bı ses cıkıyorSanırım en doğrusunu doktor bilir öyle değil mi
Söulemeyin efendim. Durduk yere insanları strese sokmayınız lütfen artışa bakılmadan.Hepsi olabilir ama adet günüm gectı diye söledim
Yani ben kendimde ve burda hamile arkadaşlardan gördüğümü söylüyorum. Kan verdim. 2 gün sonra tekrar verdim aynı yerde hemen hemen herkes böyle yapar zaten.Sanırım en doğrusunu doktor bilir öyle değil mi
Haklısınız efendimSöulemeyin efendim. Durduk yere insanları strese sokmayınız lütfen artışa bakılmadan.
Merhabalar
Ben adetim 7 gün geçtikten sonra evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Ertesi gün doktora gittim.
10 ağustos 55.1
13 ağustos 186
18 ağustos 1580 çıktı beta hcg değerlerim.
Sizce değerlerim nasıl? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?