• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg normal mi?

Son adetim 19 martti keseyi 29 nisanda gorduk..kese icin hic acele etmeyin derim 2 gunde bi yaklasik 2 katina cikmasi bekleniyor bence sizin haftaya persembe falan kese gorunur ondan bi sonraki haftada kalp atisi duyulur🙏🏻🙏🏻 siz simdi sadece 2 gun sonra bidaha beta hcg baktirin veeeee tadini cikarin iskence haline getirip olcak mi olmayacak mi diye bakinmayin en guzel gunler gercekten tadına varınnnn 💕💕💕
Merhaba bnmde beta degerime bakar mısın 🥰
Bn 5 Aralık'ta reglim birgün gecikti 250 7 Aralık'ta 795 9 Aralık'ta da 1993 geldi beta doktor kese görünmez dedi 14 Aralık'ta tekrar gel dedi o zaman keseyi görür muyum

Peki bebeğimi ne zaman görürüm keseyi görünce görüyor muyuz.
Ben gorememistim mesela ve kendimi yemistim sonra cok pisman oldum en guzel gunlerimin tadini cikarmak varken zehir etmisim diye 🙄 bin kiside bi kere olabilecek bise yani 999 kiside yok gibi dusun ve hic kotuyu cagirma cidden bak keseden 10 gun sonra duydum ben kalp atisini...niye dersen..bebegimiz olmuyordu acele ediyordum adet tarihimden gunler once test yaptim silik cizgiydi kan verdim deger 22 bidaha verdim 63 surekli kan veriyodum manyak gbi 😁 gittim doktora kese yok bidaha gittim kese var kalp atisi yok 🤣🤣 halbuki dogru duzgun beklesem 1 kere gidicem ogrencem ama dayanamiyordum 6 7 kere gittim boyle 😁😁 mesela eltim hamileydi 8.hafta dusun bak bebek iki aylik olmus adeti geceli 1 ay olmus yeni gitti keseyi gordu kalp atisini duydu geldi sifir telas 🤣🤣 valla sanada tavsiyem kendine hic zehir etme birak tadini cikar ne gelrse ALLAHtan de zamaninda git

Bence gorursun gayet guzel ilerlemis hayirli olsun insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍
Peki bebeğimi ne zaman görürüm keseyi görünce görüyor muyuz
Ben gorememistim mesela ve kendimi yemistim sonra cok pisman oldum en guzel gunlerimin tadini cikarmak varken zehir etmisim diye 🙄 bin kiside bi kere olabilecek bise yani 999 kiside yok gibi dusun ve hic kotuyu cagirma cidden bak keseden 10 gun sonra duydum ben kalp atisini...niye dersen..bebegimiz olmuyordu acele ediyordum adet tarihimden gunler once test yaptim silik cizgiydi kan verdim deger 22 bidaha verdim 63 surekli kan veriyodum manyak gbi 😁 gittim doktora kese yok bidaha gittim kese var kalp atisi yok 🤣🤣 halbuki dogru duzgun beklesem 1 kere gidicem ogrencem ama dayanamiyordum 6 7 kere gittim boyle 😁😁 mesela eltim hamileydi 8.hafta dusun bak bebek iki aylik olmus adeti geceli 1 ay olmus yeni gitti keseyi gordu kalp atisini duydu geldi sifir telas 🤣🤣 valla sanada tavsiyem kendine hic zehir etme birak tadini cikar ne gelrse ALLAHtan de zamaninda git
Yaaa resmenn anlattıklarınizi an bean yaşıyorum.Bizde çok bebek istiyorduk.Esim asker bnm hani böyle beş ay altı ay gelemediği zamanlar oluyor üç sydan önce gelemiyor.Son adet tarihim 10 kasimdi eşim bu sefer tam adetimin bitişine geldi şans eseri.yumurtlamadan bir hafta sonra dayanamadık kan verdik negatif çıktı bütün umudumuzu kaybettik olsaydı çıkardı diye.Sonra eşim gitmiş erken gebelik testi almış regle iki gün vardı.Ben pek yapmak istemedim ilk başta yok yani dedim niye devamlı üzülüyoruz dedim.Sinra yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı şok olduk.Hemen hastaneye gittik kan verdik beya 34.22 çıktı.Dunyakar bizim oldu ondan sonra tabi devamlı iki güne bı kan verdik.Cok şükür iki katından fazla arttı.Amabu seferde kimyasal di dış gebelikti heyecanımı bile unuttum.Yenj yeni toparliyirum.Hatta burda konu açtım bilgili hanımlardan istifade etmek istedim.Oyle yani en son Perşembe doktora gittim.1993 derdi yüzüme bakmadı ilgilenmedi salı günü tekrar gel keseye bakalım dedi.Bnde iple salı gününü çekiyorum .Rabbimm herkese nasip etsinn 🥰🥰

Peki bebeğimi ne zaman görürüm keseyi görünce görüyor muyuz

Yaaa resmenn anlattıklarınizi an bean yaşıyorum.Bizde çok bebek istiyorduk.Esim asker bnm hani böyle beş ay altı ay gelemediği zamanlar oluyor üç sydan önce gelemiyor.Son adet tarihim 10 kasimdi eşim bu sefer tam adetimin bitişine geldi şans eseri.yumurtlamadan bir hafta sonra dayanamadık kan verdik negatif çıktı bütün umudumuzu kaybettik olsaydı çıkardı diye.Sonra eşim gitmiş erken gebelik testi almış regle iki gün vardı.Ben pek yapmak istemedim ilk başta yok yani dedim niye devamlı üzülüyoruz dedim.Sinra yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı şok olduk.Hemen hastaneye gittik kan verdik beya 34.22 çıktı.Dunyakar bizim oldu ondan sonra tabi devamlı iki güne bı kan verdik.Cok şükür iki katından fazla arttı.Amabu seferde kimyasal di dış gebelikti heyecanımı bile unuttum.Yenj yeni toparliyirum.Hatta burda konu açtım bilgili hanımlardan istifade etmek istedim.Oyle yani en son Perşembe doktora gittim.1993 derdi yüzüme bakmadı ilgilenmedi salı günü tekrar gel keseye bakalım dedi.Bnde iple salı gününü çekiyorum .Rabbimm herkese nasip etsinn 🥰🥰
Kendini hazirla o zaman sali keseyi gordugunde illa kalp atisi duyacaksin diye bise yok 🤣 insallah duyarsin ama keseyle kalp atisi arasinda 2 hafta bekleyen bile var rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Canım merhaba şuanlık beta değerin çok normal 2 günde bir kan takibi yaparak 2 kat yükselmiş olması gerekir ve adetin kaç gün geçti?
Canım benimde adetim 4 5 gün gecti dün kan testine gittim beta degerm 2786 cıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi normal mi sizce evde test de yaptım direk cift cizgi cıktıı
Canım merhaba şuanlık beta değerin çok normal 2 günde bir kan takibi yaparak 2 kat yükselmiş olması gerekir ve adetin kaç gün geçti?

Eklentiler

• IMG-20211227-WA0020.jpeg
    IMG-20211227-WA0020.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 16
Mrb hanımlar. Adetim 12 gün geçince evde test yptim silik çıktı ve çarşamba günü kan verdim değerim 282 ckti onun üzerine persembe kadın doğuma gittim muayene etti karından ama küçük olduğu icn kese gözükmedi tbi ve adet gecikmene göre betan düşük dedi moralimin içine etti 🤦🏻‍♀️bunun üzerine cuma yine kan verdim ve sonucum 578.8 ckti yani olması gereken oldu 2 günde 2 kat arttı sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve geç döllenme olabilir dye düşündüm ben bundan önce 2 kez bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşmasi var bnde şuan kan sulandırıcı iğne coraspin ve progeston kullniyorum benim gibi olanlar yardımcı olabilir mi perşembe günü randevum var kesem gözükür mu insAllah 4 bin küsur olacak çünkü betam olumlu şeyler duymk istiyorum 🙏😇

Back
X