• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg normal değerlerdemi.........

ebrum.1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1
0
86
Manisa
Adetim 3 gün geciktiğinde bhcg 9.28 çıktı
bir gün sonrası 21 bundan 3 gün sonra 71
ve 9 günlük gecikmeden sonra 498 çıktı
drum değerlerin düşük dış gebelik olabilir
1 hafta sonra gel bi daha bakalım dedi
sizce bu değerler nasıl?
Bu arada 2 yaşındaki kızıma hamileyken de
ilk haftalarda dış gebelik olabilir denmiş
ti acaba bünyeylemi alakalı bi durum
buna benzer yasayan oldumu aranizda...:19:

bence artışlarda bi sorun yok güsel artmışş
benm de ilk yanlış hatırlamıyosam 19 falandı 2 gn sonra 57 olmştuu hiç bir sorun yaşamdım
bebegin ultrasnda görnmesi için 1000 leri geçmesi gerekiyoo

9 günlük gecıkmeye göre deegr düşük gıbı geldı gec döllenme olabılır tekrar yaptırsaydın 498den 2 gün sonra bakalım güzel katlancakmı

Bu gun regl olmam gerekti ama olmadim ve daha once olmayan seyler yasadim belim acayip agiriyor yorgunluk hissediyorum acayip bi durum ve ilk defa yasiyorum dun test yaptim ama sonuc negatif :(

merhaba arkadaşlar
ben de adet gününmden bir gün önce yaptırdım saonuç 19.6 çıktı, 3 gün sonra bat tan 2 gün sonra yaptırdım 55,9 çıktı. ama bu sonuçlar düşük gibi görünüyor. endişeliyim...1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırıcam sonra da dr.a gidicem. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:S
sonradan değerin artış yapması mümkün mü??

Ben interneten arastirdim erken gebelik onca teste hemen bulgulara rastlanmiyormus ben de heycanla bekliyorum bakalim bu gun olmam gerekiyordu ama olmadim umarim ikimiz icin de sonuc pozitif olur :)

arkadaşlar adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım 25.25 çıktı 1 hafta sonra 725 çıktı ve şimdi hamileyim allah isteyen herkese versin

arkadaşlar adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım 25.25 çıktı 1 hafta sonra 725 çıktı ve şimdi hamileyim allah isteyen herkese versin

alakasız olacak ama merak etim
adetten 1 gün önce yaptırıyosunuzya test her aymı böyle
çünkü genelde bebek düşünenlerde hemen bebek olmuyo genelde
birşeye göremi yaptırıyonuz bi belirti üzerinemi yoksa aşılama gibi birşey varda ondanmı ...
Ben 8 gün geçti adetim hala bekliyom olacak diye
acaba benmi çok genişim bu konuda :(

alakasız olacak ama merak etim
adetten 1 gün önce yaptırıyosunuzya test her aymı böyle
çünkü genelde bebek düşünenlerde hemen bebek olmuyo genelde
birşeye göremi yaptırıyonuz bi belirti üzerinemi yoksa aşılama gibi birşey varda ondanmı ...
Ben 8 gün geçti adetim hala bekliyom olacak diye
acaba benmi çok genişim bu konuda :(

8 gün oldukça sabırlısınız maşşallah :) Bir idrar testi filan alıp baksanız iyi olacak sanırım

eddacım eger normalde adetlerın düzenlıyse genıssın dıcem:)))test yap artık bence düzenlı degılse haklısın:)

öncesinde doktora öylesine kontrole gitmiştim yumurtlama olmuş dedi bende meraktan 1 gün önce test yaptırdım daha sonra dr um 1hafta sonra tekrar yaptır dedi siz hiç test yapmadınızmı ben çatlardım merakımdan

Back