Beta hcg nin 12 kat artması

bebeto3535

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
25
29
18
39
arkadaşlsr 2 gün önce beta hcg testi yaptırdım 1380 çıkmıştı. ultrasondan 8.7 mm kese ve yolk sacı görüldü bebek daha yoktu ortada.

bugün yaptırdım 17082 çıkmış. bu artış nasıl olabilir? neyin nesidir anlamadım.

Dış gebelik olmasi için keseyi vs. Gormemesi gerekirdi rahminde. Çoğul gebelik olabilir allah sağlıkla kavuştursun inşallah

bende ilk dış gebelikten korktum ama dış gebelik olsa kese görünmezdi sanırım. doktor yarına randevu verdi bakalım ne diyecek.

İkiz olabılır canım bazen ikizlerin kesesının biri sonra görunuyor özellikle tek yumurta ıkızlerındeki kendimden biliyorum dıs gebelikte yolk VS görulmuyor

bugün doktora gittim. ilk testte >1380 yazıyordu. bu 1380 den büyük bir değer demekmiş. laboravuar tam değeri vermemiş o testte. 2. testte ise kesin değer 17082 imiş.

yani hcg değerinde bir sorun yok.

doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. ikiz değilmiş. dış gebelik ihtimali de yok dedi.

4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.:KK48::KK48::KK48:

doğanın mucizesi işte. umarım sağlıklı büyür.

Ç
bugün doktora gittim. ilk testte >1380 yazıyordu. bu 1380 den büyük bir değer demekmiş. laboravuar tam değeri vermemiş o testte. 2. testte ise kesin değer 17082 imiş.

doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. ikiz değilmiş. dış gebelik ihtimali de yok dedi.

4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.:KK48::KK48::KK48:

Çok sevindim sizin adınızıa Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

Ay maşallah hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım

Back
X