Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba birşey soracağım izninizleKızlar 2 gün önce idrar testim silik çıkması üzerine kan testi verdim 112 çıktı 16 saat sonra tekrar verdim kan 162 çıktı hcg değerim normal midir? Lütfen yardımcı olun.
Tabi buyrunMerhaba birşey soracağım izninizle
Teşekkür ederim öncelikle dönüş yaptığınız içinTabi buyrun
Teşekkür ederim öncelikle dönüş yaptığınız için
Sorum şu
Ne zaman test yaptnız yumurtlama dan kaç gün sonra yad testi oac gün sonra
Anladım teşekkür o halde yumurtlama dan 11gün gecti kan verdim sizce nedir sonuç birde belirtilerinin varmıydı testler vermeden önceİlk olarak adetim 4 gün geciktiğinde yaptım negatif çıktı sonra 7 gün geçti tekrar yaptım silik çıktı ama 2 farklı marka dayanamadım o gece kan testi verdim özelde beta hcg 112 çıktı bugün doktara gittim geç döllenme olduğu için biraz bekleyelim dedi kese görünmedi çünkü ( yumurtlamadan 20 gün sonraya denk geliyor bu arada )
İnanır mısınız bende belirti yoktu adet olacakmışım gibiydim her WC ye gidişimde adet oldum sandım sadece biraz akıntım ve göğüslerimde şişlik vardı ama bunlar her adet dönemi olan şeylerdi ben adet gecikmemden dolayı test yapma gereğinde bulundum ama herkeste değişik belirtiler oluyor bence sizde adetinizi bekleyinAnladım teşekkür o halde yumurtlama dan 11gün gecti kan verdim sizce nedir sonuç birde belirtilerinin varmıydı testler vermeden önce
2 günde bir verilmesi gerekiyor ki artışı takip edin. Çok kısa sürede tekrarlamışsınızz hayırlı olsun minnoşunuzKızlar 2 gün önce idrar testim silik çıkması üzerine kan testi verdim 112 çıktı 16 saat sonra tekrar verdim kan 162 çıktı hcg değerim normal midir? Lütfen yardımcı olun.
Teşekkür ederim ama benim üzerine görme durumum var İlk gebelik öle idi ve hiç belirti yoktu uyku dişind öğrendim de 3yada 4ayliktı hep gününde adet oldum o yüzden bundada farklı adet olacak Ken bl yaşamadığım semptomlar yaşayınca ddm ne oluyorİnanır mısınız bende belirti yoktu adet olacakmışım gibiydim her WC ye gidişimde adet oldum sandım sadece biraz akıntım ve göğüslerimde şişlik vardı ama bunlar her adet dönemi olan şeylerdi ben adet gecikmemden dolayı test yapma gereğinde bulundum ama herkeste değişik belirtiler oluyor bence sizde adetinizi bekleyin
Hayirli olsun testiniz nasildi ? Cok mu silik? Fotoraf atabilirmisiniz merk ettim adetinize kac gun vardiKızlar 2 gün önce idrar testim silik çıkması üzerine kan testi verdim 112 çıktı 16 saat sonra tekrar verdim kan 162 çıktı hcg değerim normal midir? Lütfen yardımcı olun.