Beta hcg?? Lütfen yardımcı olun??

bighoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
17
4
26
Kızlar 2 gün önce idrar testim silik çıkması üzerine kan testi verdim 112 çıktı 16 saat sonra tekrar verdim kan 162 çıktı hcg değerim normal midir? Lütfen yardımcı olun.

16 saat çok erken ..... hiç degilse 24 saat olması gerekiyordu bu degerle kesin bişi soylemek imkansız

16 saat sonra olan değerden pek bi şey anlaşılmaz ama artıyor tabii iyi bi şey bu, önemli olan 2 günde 1 olan artış

Sakin kalın ve 48 saatte testinizi tekrarlayın 16 saat olmasina ragmen artış var bu yüzden icinizi ferah tutun

İlk olarak adetim 4 gün geciktiğinde yaptım negatif çıktı sonra 7 gün geçti tekrar yaptım silik çıktı ama 2 farklı marka dayanamadım o gece kan testi verdim özelde beta hcg 112 çıktı bugün doktara gittim geç döllenme olduğu için biraz bekleyelim dedi kese görünmedi çünkü ( yumurtlamadan 20 gün sonraya denk geliyor bu arada )

İlk olarak adetim 4 gün geciktiğinde yaptım negatif çıktı sonra 7 gün geçti tekrar yaptım silik çıktı ama 2 farklı marka dayanamadım o gece kan testi verdim özelde beta hcg 112 çıktı bugün doktara gittim geç döllenme olduğu için biraz bekleyelim dedi kese görünmedi çünkü ( yumurtlamadan 20 gün sonraya denk geliyor bu arada )
Anladım teşekkür o halde yumurtlama dan 11gün gecti kan verdim sizce nedir sonuç birde belirtilerinin varmıydı testler vermeden önce

Çünkü beni yumurtlamadan 11gun sonra bel ağrısı sabahları hafıf bulantı kasık agrılarım ve rahim batması birde göğsüm dokunamayacgım şekilde agrıyor sizliyor
Adette böle olmuyor biliyor adet olacagim zaman kadık ağrım o gun olur göğsüm o gün akşamına iner şişi agrısı felan ama bu ay öle degil farkli biliyorum baş agrımda cok anlamadım

Anladım teşekkür o halde yumurtlama dan 11gün gecti kan verdim sizce nedir sonuç birde belirtilerinin varmıydı testler vermeden önce
İnanır mısınız bende belirti yoktu adet olacakmışım gibiydim her WC ye gidişimde adet oldum sandım sadece biraz akıntım ve göğüslerimde şişlik vardı ama bunlar her adet dönemi olan şeylerdi ben adet gecikmemden dolayı test yapma gereğinde bulundum ama herkeste değişik belirtiler oluyor bence sizde adetinizi bekleyin

Kızlar 2 gün önce idrar testim silik çıkması üzerine kan testi verdim 112 çıktı 16 saat sonra tekrar verdim kan 162 çıktı hcg değerim normal midir? Lütfen yardımcı olun.
2 günde bir verilmesi gerekiyor ki artışı takip edin. Çok kısa sürede tekrarlamışsınızz hayırlı olsun minnoşunuz 😍

İnanır mısınız bende belirti yoktu adet olacakmışım gibiydim her WC ye gidişimde adet oldum sandım sadece biraz akıntım ve göğüslerimde şişlik vardı ama bunlar her adet dönemi olan şeylerdi ben adet gecikmemden dolayı test yapma gereğinde bulundum ama herkeste değişik belirtiler oluyor bence sizde adetinizi bekleyin
Teşekkür ederim ama benim üzerine görme durumum var İlk gebelik öle idi ve hiç belirti yoktu uyku dişind öğrendim de 3yada 4ayliktı hep gününde adet oldum o yüzden bundada farklı adet olacak Ken bl yaşamadığım semptomlar yaşayınca ddm ne oluyor

Hayirli olsun testiniz nasildi ? Cok mu silik? Fotoraf atabilirmisiniz merk ettim adetinize kac gun vardi

X