• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg lütfen bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi nyy19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nyy19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
21
5
1
23
Kızlar selam bat 2 Mart idi bu hesaba göre 4 hafta 4 gün olması gerekiyor hatta yumurtlama günüm 15 Şubattı ve o ay tek sefer olduğu için o tarihlerde hamile kaldığımdan da eminim bu sabah kan verdim ve 38.45 çıktı benzer durumlar yaşayan var mı çok mu düşük sevinemedim bile karmakarışık oldum

Eklentiler

• IMG_3419.webp
    IMG_3419.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar selam bat 2 Mart idi bu hesaba göre 4 hafta 4 gün olması gerekiyor hatta yumurtlama günüm 15 Şubattı ve o ay tek sefer olduğu için o tarihlerde hamile kaldığımdan da eminim bu sabah kan verdim ve 38.45 çıktı benzer durumlar yaşayan var mı çok mu düşük sevinemedim bile karmakarışık oldum
Bebekim 2 gün sonra tekrar kan verip yükselişine bakman gerekiyor eğer 16 şubatta yumurtlama olduysa bana göre normal geldi 🤷‍♀️

Geç döllenme olabilir bence ovulasyonda takip etmediyseniz çatlama birkaç gün geç olmuş olabilir

Hayırlı olsun çıkmış HCG hamilesin hiç stres yapma sağlıkla ilerlesin 🙏

Back
X