C cfb03 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2021 337 40 28 30 2 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tuboz #21 zeykus .!.: Merhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Belirtileriniz neydi
zeykus .!.: Merhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu? Genişletmek için tıkla... Belirtileriniz neydi
zeykus Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2021 1.196 1.155 83 32 2 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tuboz #22 fruel .!.: Belirtileriniz neydi Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı çarpıntı tansiyon düşüklüğü
fruel .!.: Belirtileriniz neydi Genişletmek için tıkla... Çok şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı çarpıntı tansiyon düşüklüğü
C cfb03 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2021 337 40 28 30 2 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tuboz #23 Benimde aynısı var karnımın işi mesane rahim içten etim kaşınıyor yek sağ kasıgım agrıyor 2 yıkdır ılac ıcıyorum gecmıyor doktorunuz kımdı neler uyguladılar acaba
Benimde aynısı var karnımın işi mesane rahim içten etim kaşınıyor yek sağ kasıgım agrıyor 2 yıkdır ılac ıcıyorum gecmıyor doktorunuz kımdı neler uyguladılar acaba