Beta hcg//kürler//kullandıklarım

tuboz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
2.675
3.280
Merhaba kıymetli arkadaşlar 2 yıllık sebepsiz infertilitenin sonuna geldik dün beta hcg 31 cıktı

Benim bebek dusundukten sonra ağrılarım dinmedi bu sebeple adeta ne duyduysam bu ağrıları dindirmek için ugrastim
En az 15 tane k.dogumcuya gittimse de kimse agrilarima çare bulamadim

Kullandiklarim
3 kez klomenve iğne tedavisi
Her ay ovulasyon testi
Çakşır suyu
Bi markanin civanpercemi hayit ve bişey daha yazarsaniz cikar extrat
Süt maydanoz buhari
Sarimsak buhari
Ilk baslarda soğan kuru de yapmistim
Aci elma yağı tamponu
4 lu karışım bal
Eşim keçi boynuzu
Brokoli kürü

Ama son 6 aydır eşim
Son2 aydir ben hiçbirini yapmadik

Ağrı da olunca hep ben de bişey varmış gibi düşünüldü klomen kullandım ovitrelle kullandim ve o ilaçlar beni mahvetti hayattan soğudum resmen
Neyse aradan 1.5 yil gecti ben ara ara gittim ağrılarım artığı dönemler
Rahim temjz görünüyordu eşimin spermogrami lökosit dışında gayet iyiydi
Ve genel bakış acısına ya da prosedüre göre klomen rahim filmi asilama tüp diye gidiyordu

Doktorlardan biri israrla rahim filmi de rahim filmi dedi

Neyse cektirelim dedik
Anestezi ile eylulde cekildim

Bundan önce ben hep brokoli kürü kullanmıştım

Neyse sonra rahim filmim temiz çıktı fakat benden pıhtılar döküldü

O ay korunduk ekim kasim aralik in başında gebelik olmadı

En son 3 ocakta aşılama oldum nerde v.s. olduğunu soyleyemiycem yakin arkadşım yaptı

Çünkü ben genel prosedürü yıkamadim illa 36 saat sonra yapacaz dediler

bunu bir kaç yerde daha dedim benim yumurtam erken çatlıyor

ve benim yumurtlama sorunum yok ve özel sebeplerden bir daha klomen kullanmak istemiyordum

Klomensiz ignesiz yumurta takibiyle aşılama oldum muhtemelen çatlama olayından birkaç saat önce yıkanmış sperm ornegi konuldu...

Islem 3unde(3ocak2019) gerçekleşti ve 14 unde hcg 31 cikti

Labquik marka ovulasyon ve gebelik testi kulllandim

Gebelik testim 3unden 8 gün sonra silik vermeye başlamıştı

Ovulasyon testini yaklaşık 20 ay kullandim
En koyuyu görünce pick olduktan 3/10saat içinde bende çatlama oluyor.. buraya ekledigim fotolar hcg yana yazanlar da 15 ocak 2019, 14 ocak 2019 ... v.s. gibi tam gün 3 ocaktan sonra dusuneceksiniz

Eklentiler

• 20190115_203137.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 222
Benim yabancı sitelerde gördüğüm bir scala var onu da yukleyim hcg ler çok gerçekçi

Eklentiler

• 20190105_193140.jpg
    172,6 KB · Görüntüleme: 204
Çok ÇOK ÇOK önemli ozellikle
Akıntı iltihap PID SISTIT YASAYANLAR

Çok çok önemli bir şifa kaynağı KIZILCIK MARMELATI ALIN MARKETLERDE SATILAN
VE HERGÜN BIR YEMEK KAŞIĞI ILE HAZIRLADIĞINIZ ŞERBETI YA DA SURUBU MU DESEM
HERGÜN MUMKUNSE IÇIN BUNU MUTLAKA YAPIN

Rabbim sağlıkla huzurla insaallah beni de sizleri de kavustursun meleklerimizle sorularınıza elimden geldiği dilimin döndüğünce yardımcı olurum
Rabbim bilhassa ağrılı bi sekilde bu süreci bekleyenlere acil şifa ve hayırlı evlatlar nasip etsin sevgiler
...

Canım selamın aleykum, öncelikle bebişini kucağına sağlıkla al bilmiyorum msjımı görür müsün sen şimdi hazırlık yapıyorsundur :) ama şansımı deneyeyim. Bende kronik sistit var ve mahvolmuş durumdayım 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz infertilite deniyor eşimde de bende de problem görünmüyor. Bu kızılcık marmelatını denemek istiyorum suya karıştırıp içtin sanırım. Denemediğim şey kalmadı umarım bu şifa olur...sağlıcakla kal

ah canim geçm iş olsun denedin mi
etiket görmedim inan baska şey için bakmıştım

Merhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu?

Merhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu?
canım beni hep korudu bilmem ki bana mi özel ama üzerine çalışmalar okudum
bakterilerle savaşı v.s.
ancak şunu söyleyim öyle ekmeğe sürerek yemiyceksin
ben şekersiz alıyorum hala kullanırım ben de idrar yolu enfeksiyonu da kolay olur

kızılcık marmelatindan tepeleme 1 tatlı kaşığıni sıcak suda açıp içine biraz limon damlatip içiyorum
zaten bebeğim olduktan sonra da hiç korunmaksizin olmadi o yüzden çok şükür ki ağrılardan kurtuldum

Çok şükür kurtulmuşsun ağrı olmadan yaşayamacağıma inanmışım galiba tedaviden sonra o kadar hafifledim ki şaşırıyorum nasıl ağrı yok diye tamam bende içerim ne olacak yeter ki tekrarlamasın limonla daha mı koruyucu oluyormuş yoksa tat vermek için mi

etkisj artiyor sanırım canım c vitamini ama olmasa da oluyor
ben trendyoldan ganik diye bi marka var onu alıyorum şekersiz memnunum

ayni dediğin gibi ben ağrısız yasayamayacagim heralde demiştim

etkisj artiyor sanırım canım c vitamini ama olmasa da oluyor
ben trendyoldan ganik diye bi marka var onu alıyorum şekersiz memnunum
Marketten alsam direk faydası olmaz mı organik alıyosun sanırım sen

ayni dediğin gibi ben ağrısız yasayamayacagim heralde demiştim
Garip bi psikolojideyim 5 günde 25 serum yanında iğneler kestiler hemen ama ara sıra anlık hafif ağrılar gelip gidiyor derin nefes alırken falan hafif ağrı hissediyorum o kadarı normal ağrı kesici bile vermeye gerek duymadım geçer dedi doktor ama bende korku oluştu hemen pır pır ediyo kalbim yoksa tekrarlıyor mu diye Allah kimseye yaşatmasın ya çok zor

Ben aldım marmelatı 1 tatlı kaşığı 1 su bardağı suda mı açıyoruz suyun miktarı önemli mi acaba?
yok canım suyun miktarı senin içinin bulanmamasi açısından önemli...
düzenli ve her gün iç inşaallah faydasını göreceksin

Tamam teşekkür ederim kendime göre ayarlarım o zaman suyunu hemen başlıyorum

Kusura bakma nolur çok soru sordum yaşadın biliyosun diye bişey daha sormak istiyorum pazartesi çıktım hastaneden değerlerim normale dönmüştü az önce çok az kahverengi akıntım olmuş ağrı sızı hiçbir şey yok panikledim biraz tekrarlıyor olabilir mi

bilmiyorum ki canım çok geçmiş olsun Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…