• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg konusunda bilgisi olanlar bakabilir mi

OTE="Princess Amidala, post: 45636314, member: 555478"]Ben de adet olmayı bekliyordum çok az lekelenme oldu hala adet olcam diye bir hafta bekledim hcg fırlamıştı ve çok güzel bir hamilelikti kısaca o tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle. hayırlı olsun[/QUOTE]
İnşallah içime su serptiniz İnşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur bu arada lekelenme adet gününüzde mi olmuştu

Adetime 3 gün kala yani geçen pazartesi beta hcg 157 çıktı ertesi gün salı 281 çıktı sizce normalmi bugünde adet günüm dün bir damla sütlükahve renginde leke gördüm çamaşıtımda bilgisi olanlar yardım edebilir mi
Tatlim hayirliii olsunn :) lekelenme disinda herhangi bi belirti yasadinmi acaba??

İnşallah içime su serptiniz İnşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur bu arada lekelenme adet gününüzde mi olmuştu
Ben de adet olmayı bekliyordum çok az lekelenme oldu hala adet olcam diye bir hafta bekledim hcg fırlamıştı ve çok güzel bir hamilelikti kısaca o tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle. hayırlı olsun

evet canım adetim başlıyor herhalde diye düşündüm ama devamı gelmedi. ve hamileliği öğrendik. hayırlısıyla sende öğrenirsin

Benim de adet günümde lekelenmem olmuştu, ertesi gün beta hcg 250 çıkmıştı. Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın =)

Gözün aydın hamilesin :) Lekelenme bende de olmuştu, adet günümde. Yerleşme kanaması olduğunu söylemişti doktor. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Adetime 3 gün kala yani geçen pazartesi beta hcg 157 çıktı ertesi gün salı 281 çıktı sizce normalmi bugünde adet günüm dün bir damla sütlükahve renginde leke gördüm çamaşıtımda bilgisi olanlar yardım edebilir mi
HamilesinHamilesin tebrikler
Sakin ağırlık kaldırma mümkün mertebe yer uzan.hemen doktora git bence lekelenme için.önemsiz dde olabilir onemlidehayırlı olsun.benim kizim 1 yaşında kk ya yazamıyorum çekip duruyor kolumu bugünlerin kıymetini bil

Back